2777
2789
چه خبره

😂😂😂😂😂😂🤦🏻♀️تایپک شو ندیدی پس

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۳و۴ حداقل به غیر بیمه

۴۱ساله هستم متاهلم

فقط بیمه م ۳۳۰۰هست زنان خانه دار بیمه کردم خودم

دنبال هر جیبی هستم😁

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

اکثرا صفر تومن و یهو یه کفش میخرم پنج میلیون سه سال میپوشم

من که از کردستان عراق کفش میخرم همشون خارجین زیر ۴ تمن

هرچهن مواچهن فارسی شهکهرهن ،کوردی جهلای من بهس شیرین تهرهن.

نه چی بوده؟؟؟

ی عزیزدلی ماهی شصت میلیون پول ریمل و کرم و کفش مارک نمیدونم چیچی شون بود .

بعد ک همه ته تو تایپک هاشو در آوردن هی حرف عوض کرد که من خرج خوراک هم میدم خرج جهاز هم میدم و... الباقی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

الان افسردم از خونه نمیرم بیرون اصلا به خودمم نمیرسم

ولی در حالت عادی هر ماه بعضی محصولات روتین پوستی یا ارایشی تموم میشه میخرم

یه لباسی هم بخوام یا خوشم بیاد میخرم

ولی اگه اخر فصل باشه سر تا پا لباس میخرم کیف و کفش میخرم

بیشتر پول نت و خوراکی و اسنپ میدم من تا حالا حساب نکردم کلش چقدر میشه