2777
2789
عزیزم با تنهاییم دوستم دوستشم دارم ولی دیگه تنهاییم تا یه جاییه هر کسی نیاز داره

چندسالتونه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبخت بشی عزیزم راضی ای همونطور بود که تو دوستی بود ؟ بعد چند وقت رسنی شدین

الحمدالله بله

بهترهستن خداروشکر

بخاطربعضی اتفاقات از۴ماه شد۸ماه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

منم تازگیا دارم به این فکر میکنم که تا اخر عمر ازداج نکنم

بیخیال بابا

چی کم داریم بیاییم خودمون بدبخت کنیم

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

چجور اشنا شدین ؟ خب تو ۸ ماه لومده معلومه که جدی بوده ذاتا طرفت این رابطه های چندین ساله و اینا خیلی ...

من خیلییییی مغرروم حتی عاشق بشم دوست نمیشدم

گفتم۱ماه ارتباط برای آشنایی برای ازدواج

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

بیخیال بابا چی کم داریم بیاییم خودمون بدبخت کنیم

میدونم اینارو میفهمم

ولی اگر واقع بین باشیم

فشار جامعه هست

خانواده

از یه سنی به بعد به آدم یه جور دیگه نگاه میکنن

مگر اینکه کاملا مستقل شی

من خانواده سختگیری ندارم اما خیلیا بهم میگن مورد خوبی داشتی ازدواج کن

میدونم اینارو میفهممولی اگر واقع بین باشیمفشار جامعه هستخانواده از یه سنی به بعد به آدم یه جور دیگه ...

دقیقا ... آدم درست واقعا کم گیر میاد خاستگار هست آدم بدرد بخور نیس

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

ازدواج بدترین تجربه در زندگی هست...در تنهایی هم آرامش داری هم رشد میکنی ولی بعد از ازدواج یه ادم که کلا طلبکاره ازت و باید خوشبختش کنی حتی به قیمت نابودی خودت!

ببخشید ولی واقعا مثل توالت میمونه اونی که بیرونه عجله داره بره تو اونی که تو هست ثانیه شماری میکنه بره بیرون!