پشمااام مدیر عضویت: 1405/02/05 تعداد پست: 566 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 19 پست بچه من تیروییدم 3.5 هست کم کاره یا پر کار؟بالاس یا خوبه؟این عدد ممکنه برای بارداری خطر داشته باشه؟ برای حاملگی خوبه این عدد؟ یه دختر عجبیب دیروز | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمااام مدیر استارتر عضویت: 1405/02/05 تعداد پست: 566 چشت بی بلا عزیزدلم ممنونم همچنین برای تو هرچی ک بخوای بشهاره گلم منم انتظار یه بچه سالم میکشم الهی عزیزم ایشالا بهترینها نصیبت بشه یه بچه ناز و خوشگل و سالم یه دختر عجبیب
شیطون_بلای_لر عضویت: 1405/03/06 تعداد پست: 1076 مرسی خوشگله فدااااا بم فرو ریخت و من زلزله را فهمیدم،زیر آوار ک خم شد کمرم بعداز تو💔
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2760 الهی عزیزم ایشالا بهترینها نصیبت بشه یه بچه ناز و خوشگل و سالم فدای دل پاک و مهربونت عزیزمشمام اقدام هستین یا بارداری یعنی میشه منم یروزی تیکر بارداری بزنم😔لطفا برام صلوات هدیه کنین منم زودی مامان بشم🥹❤️
پشمااام مدیر استارتر عضویت: 1405/02/05 تعداد پست: 566 فدای دل پاک و مهربونت عزیزمشمام اقدام هستین یا بارداری گلم من کمتر از سه ماه دیگه عقدمه هنوز از اقدام و اینا خبری نیس🤦🏻😅ببینم در آینده چطور میشه امیدوارم هر چی بچه سالمه بریزه تو بغلت عزیز دلم یه دختر عجبیب
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2760 گلم من کمتر از سه ماه دیگه عقدمه هنوز از اقدام و اینا خبری نیس🤦🏻😅ببینم در آینده چطور میشه امیدوار ... ایییی عزیزم ایشالا خوشبخت ترین باشییییپس چیه دنبال بارداری هستی خدا نکشتت😂😂ممنونم از دعای خیرت مهربون یعنی میشه منم یروزی تیکر بارداری بزنم😔لطفا برام صلوات هدیه کنین منم زودی مامان بشم🥹❤️