2777
2789
عنوان

پولدارها خوشبخترن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 117 پست
به ظاهر هست کارمند با سابقه اس ولی متوسط حاله ولی شوهرم فکر می کرد خیلی درآمدش بالاس می گه چرا کادو ...

بگو چرا خونواده تو واسه من که عروسم نمی خرن!؟؟؟؟؟

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی بگم یه چیزی می گه ! گفتم می گه ندارن 

وا خب بگو خونواده منم ندارن

چه توقعا!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
وا خب بگو خونواده منم ندارن چه توقعا!

می گه بابات داره نمی خواد بده بابای من همه کاری برای من می گنه خانواده تو نمی کنن ! ببین یه زبونی داره یه کارهایی میکنه خیلی زرنگه منو فقط ترسونده و اعتماد به نفسمو ازم گرفته یه آدم زشت بیخود ازم ساخته 

می گه بابات داره نمی خواد بده بابای من همه کاری برای من می گنه خانواده تو نمی کنن ! ببین یه زبونی دا ...

چه حرفا 

بگو بابام داره واسه خودش داره

من لهشون گفتم خوشم نمیاد شوهرم جلوتون خجالت بکشه

گفتم کادو سنگین تر از چیزی که اون و خونوادش بهم میدن بهش ندین

نذار فکر کنه حس خودتم بده

بهش بگو من دوست دارم شوهرم عزت نفس داشته باشه بدم میاد فکر کنن دستش جلو بابام درازه یا چشش به جیب و دست بابامه

اگه قرار بود منتظر باشم بابام بهم پول بده خونه بابا می موندم مستقل نمی شدم بیام خونه شوهر!

چه حرفا  بگو بابام داره واسه خودش داره من لهشون گفتم خوشم نمیاد شوهرم جلوتون خجالت بکشه گفتم ...

خب می گه همینه که هست ! می خوای زندگی کن نمی خوای نخواه توتصمیم گیرنده نیستی کلا رفاه من وبچش الویت اولش نیست ! اول رضایت خانوادش باید باشه چون اونا همش می ترسوننش ! خانواده من از اول خیلی بهش احترام گذاشتن خیلی دوسش داشتن ولی اون توقعاتی که شوهر من داشت من و خانوادم اصلا خبر نداشتیم ! هر چی براش می خریدن نگاه هم نمی کرد غذا و مهمونی و کادو رو بی احترامی می دونست مثلا توقع داشت بابام 100 میلیون بهش کادو بده من اصلا خبر نداشتم همچین آدمی هست ! تا گذشت سر سه ضمانت ماشین کاملا فهمیدم چی به چی هست 

خب می گه همینه که هست ! می خوای زندگی کن نمی خوای نخواه توتصمیم گیرنده نیستی کلا رفاه من وبچش الویت ...

ای بابا 

الهی خدا مشکلتو حل کنه خواهر

امان از دست مردای حالا به خدا

غصه نخور عزیزم از یه مشاور کمک بگیر شاید بتونه راهی پیش پات بذاره که تفکرشو تغییر بدی

عزیزم شما همون مامان آرتین نیستی؟

مشکل شما اینه که خیلی به شوهرت رو دادی هروقت زد تو سرت شوهرهای مردم رو مقایسه کن تا بفهمه همچین تحفه ای هم نیست .پدرم مرد بسیار دانایی هست ک ضمانت این آدم رو نکرده.صفت بگیر از اینجا به بعد تا شوهرت بشینه سرجاش

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@
عزیزم شما همون مامان آرتین نیستی؟ مشکل شما اینه که خیلی به شوهرت رو دادی هروقت زد تو سرت شوهرهای مر ...

آره خودمم کاربریمو عوض کردم ! میخواستم ناشناس باشم می گه برو به همونا شوهر کن 

تا وقتی پدر و مادرش پشتش هستن و حمایتش می کنن و می خوان همه چیزشو بگیرن وضع درست نمی شه تازه می گن این نه زن خوبیه نه مادر خوبیه  پس در فکر جدایی هستن و بچه رو هم 7 سالگی بگیرن این درست می شه ؟