2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به طرفت داره اگه آدم خوبی باشه ازت سو استفاده نمیکنه نمیگم سنت کمه چون وقتی عاشق شدم کلاس نهم بودم خودمم ۱۳۸۸ ام هنوزم عاشقشم :) اونم متولد ۷۷... البته اون منو نخواست دلمو شکوند ولی ازم سو استفاده نکرد

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

بابا نکن

چرا آخهه مگ چند سالته بچه 😭😭😭😭

اگ خواهرم بودی میزدم یبار تو گوشت شاید ب خودت بیای

ببخشید اگ رک حرف زدم فقط بنطرم باید ب خودت بیای

امیدوارم همیشه خوشبخت باشی

بستگی به طرفت داره اگه آدم خوبی باشه ازت سو استفاده نمیکنه نمیگم سنت کمه چون وقتی عاشق شدم کلاس نهم ...

احتمال سواستفاده مخصوصا جنسی بشدت زیاده ، پس نمیشه گفت نمیکنه . ممکنه حتی قبول کنه و به خودش وابسته اش کنه و بعد ازش سواستفاده بشه .

در ضمن احساس شما عشق نیست ، فقط هورمون های نوجوانی هست ، یه چیز طبیعی و نرماله ، 90 درصد آدمها به شکل های مختلف تجربه اش میکنن ، ممکنه خودشو توی هر شکلی نشون بده . عشق هم یه احساس خاص ابدی نیست ، عشق باید همراه منطق و تصمیم آگاهانه باشه .

احتمال سواستفاده مخصوصا جنسی بشدت زیاده ، پس نمیشه گفت نمیکنه . ممکنه حتی قبول کنه و به خودش وابسته ...

من سه ساله عاشقشم بخاطر اون پنیک کردم میفهمی چقدر دوسش دارم که برای نگاهش چشماش لبخندش میمیرم؟ مگه عشق به سنو ساله خیلیا از کودکی عاشق میشن...

بعدشم اون اصلا ازم سو استفاده نکرد کلا ازم خوشش نمی اومد اصلا قبول نکرد باهام حرف بزنه بچه که نیستم ۱۴۰۶ کنکور دارم

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍