2777
2789
عنوان

شوهردار

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست
مردای ایرانی نیستن آره چون عقلشون قد نمیده زن نیاز به محبت داره

بله واقعا از نظر محبت باید به خانم هاشون کم نزارن فول فول محبت کنن حق با شماست ، خدا بهشون عقل بده که طرف مقابلشون هم ببینن تا جای خالیشون و کسی دیگه مر نکنه حق با شماست

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه باید محبت کنی و ازش بخوای ولی زیاده روی نکن چون یهو میزنه زیر همه چی

محبت هم کنم پرو میشه

همه اش میگه بیا دستمو ببوس

تا ازش یکم تعریف میکنی سراسر غرور میگیرتش دیگه خداش هم بنده نیس

این اسمش زندگی نیس...من بچه دارم وگرنه ول می کردم میرفتم

حق می گی شما ولی بازهم تحمل کن به خاطر خودت و زندگیت و بچه ات ، خدا جای دیگه برات جبران می کنه 😔

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

دستمو ببوس ؟؟؟!!! چه معنی میده بهش بگو معنی عشق چیز دیگه س عزیزم

آره تو عروسیم فیلمبردار گفت دست منو ببوسه

حالا از آن موقع لجش گرفته دم به دقیقه میگه من آن روز دست تو رو بوسیدم تو هم باید ببوسی

همه چی رو میخاد یر به یر باشه

اگه من امروز رفتم خونه مامانم اینم فردا حتما باید بره و....

حق می گی شما ولی بازهم تحمل کن به خاطر خودت و زندگیت و بچه ات ، خدا جای دیگه برات جبران می کنه 😔

مشکل فقط به اینها ختم نمیشه

یه سفر زورکی ما رو میبره

و اصلا با اون چیزی که خودشو نشون میده فرق داره

مشکل فقط به اینها ختم نمیشه یه سفر زورکی ما رو میبره و اصلا با اون چیزی که خودشو نشون میده فرق داره

اللهی ...... 💔 خدا برات بسازه تو زندگیت شاد و سر زنده باشی 🌹🌷🌹🌷🙏