2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 28 پست
بنده خدا شوهرت داره رعایتت میکنه جو نی نی سایت گرفتت😁😁😁😁😁

خداییش اینجا بعضی چیزارو ادم میخونه نگرشش منفی میشه برا منم تو این مایه ها یه چی پیش اومد که بخاطر تاپیکایی که خونده بودم خیلی واکنش نشون دادم  

بنده خدا شوهرت داره رعایتت میکنه جو نی نی سایت گرفتت😁😁😁😁😁

حالا گیر بهش میداد میگفت یه ذره توجه نداره ک خطرناکه و فقط فکرخودشه بی احساس😒😞

مگه نه استاراتر؟😉

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مردا همینطورن.اکثر نی نی سایتا همین مشکل دارن.شوهر منم از بارداری تا الان ک بچم 2ماهشه سرد شده.اصلا هیچ میلی نداره.چن بارم دراین موضوع صحبت کردیم.میگه فکرم مشغول کاره.قبل دونفر بودیم الان 3نفر.میگه کارم باید بیشتر کنم...نمیدونم منم اینقد غصه خوردم از سردیش ک دیگه بیخیالش شدم. 😐

منم همین مشکل رو دارم. شوهرم میگه وقتی اون کارو انجام میدم انگار دارم رو بچه انجام میدم اصلا دوست ند ...

😐😯🤕😧😩😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خداییش اینجا بعضی چیزارو ادم میخونه نگرشش منفی میشه برا منم تو این مایه ها یه چی پیش اومد که بخاطر ت ...

واقعا اینجا جوش اینطوره خیلی بده منم اوایل داشت حالم بد میشد ک خدا رو شکر ب خودم اومدم😁😂

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

اینکه بفکر شماوبچتونه که خیلی خوبه

بعدشم داره بابا میشه وفکراینکه قراره یه مسولیت بزرگتر بیفته رودوشش یکم منطقی ترش کرده وقتی بچه بیاد باورش میشه که همه چی اوکیه

البته شماهم بارداری وبه طبع حساس

اما از نظر عاطفی واحساسی نذار عادی بشه همین باعث میشه میل به رابطه هم بیشتر بشه شما از طریق دیگه ارضاش کن که اونم اذیت نشه

حالا گیر بهش میداد میگفت یه ذره توجه نداره ک خطرناکه و فقط فکرخودشه بی احساس😒😞 مگه نه استاراتر ...

واقعا😂😂😂

ما زنا واقعا رفتارامون گاهی عجیب میشه😉😁

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

توی دوران بارداری مرد مسئولیتش بیشتر میشه.قبلا فقط زنش بودی الان مادر بچه ش هم هستی.پس حق بده که بیشتر ازت محافظت کنه.

بخاطر غیرتی هم که دارن نمیان سمت آدم.انگار الان حکم خواهرومادرشونو داری.یکم طول میکشه تا متوجه بشن تو همون عروس خوشگلی هستی که باهم اومدین زیر یه سقف و رابطه زناشویی رو برقرار کردین.

میتونی خودت بری سمتش نیازتو نشون بدی و شیطنت کنی و میتونی رابطه ی کامل برقرار نکنی که استرس نگیره.

برا اینکه ک فکرت راحت بشه و خیالت راحت، بگو یکی دو ساعت وقت  بزاره و نو ع دیگه ای از رابطه ک به بچه آسیب نمیزنه رو برات انجام بده، اونم دیگه بهانه ای نداره، مگه اینکه از اون نوعش خوشش نیاد یا کلا چندشش بشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792