2777
2789

قدیمیه، اسم بچه رو باید مطابق با زمونه خودش بذاریم، چه خوشمون بیاد چه نیاد ...بعدها از تفاوتی که بین اسم خودش و همسن و سالهاشه خجالت میکشه و باید دردسرهای تغییر اسم و بکشه

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمیههه

ی اسم جدید بزار

فکر کن میون تانیاهو لینا اینا بچت اسمش کوکب باشه

اینطوریه انگار لیلی البته قشنگه ولی خیلییییی قدیمیه

مردا ریپلای نکنن❌❌حالم از مردای سایت بهم میخوره تاحالا آنقدر آدم حقیر یجا ندیده بودم وقتی میگی برین اینجا جاتون نیست بدبختا باز میمونن خیلی بدبختین ❌❌❌❌ریپلای نکنید و درخواست ندید حالیت شد ؟نشد ۱۰۰۰ بار بخون حالیت شه ❌❌❌❌

دلوین وماهلین چطوره

قشنگن👌

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

نه میخوام نزذیک به اسم خودم باشه

ول کناااا اسم خوشگل بذار بچه گناه داره

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

به نظر من نظر خودت خیلی مهمه چون تو قراره یه عمر صداش کنی و از اسمش لذت ببریبه نظرم قشنگه🤍

میدونین من هراسمی انتخاب میکنم میگن قدیمی میترسم بچه ام بزرگ شد بگه این چه اسمی واسه من انتخاب کردین بره اسمشو عوض کنه