2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون آرایشم باید ببینم. ۲۵ای. سفیدی چشماتم خشگلع صورتتم گنده هست اتفاقا. میگی کوچیکم.

تو عکس که معلوم نبست صورت کوچیک..فقط از نزدیک میشه بفهمی. بخدا اگ من صورتم درشت بود من دیگ هیچ غمی نداشتم 😭😭

اره بخدا من بقیه زیباییام فدای همین صورتم شد اصلا اونا به چشم نمیاد...درسته دماغم عمل میخا ولی من مش ...

بابا اجزای صورتت به قران قشنگه

منکه بهت میگم بهت مبگم همه ی سری قشنگی دارن یه سر زشتی تو بهر صورت هر کی بری ی نقصی داره بالاخره

بعدم اگر سرت غیر عادی کوچیک بود ک بچکی بهداشت پیگیر میشد

یکی چشمش قشنگه قدش کوتاهه بکی دستش زشته یکی پیشونیش خیلی بلنده یکی افتادگی داره یکی شلی شینه داره چمیدونم یکی باید عینک ته استکانی بزنه یکی موهاش قشنگ نیست ابرو و مزه نداره هزززززار و یک چیز

پس اونی که ارزو داره چشم داشته باشه و ببینه چی اونی که ارزو داره پا داشته یاشه و بدوعه چی اونی که به خاطر گوارشش ی اب خوش از گلوش پایین نمیره چی دختر خوب

چیزی که من از تو دیدم زیباییات خیلی بیشتر از نقاط ضعفت بود

حیفه زندگیته خب میبینی که شوهرت دوست دارن از بودن باهات خجالت نمبکشه حیف جوونیتونه یه بار دو بار صد بار برو بیرون گریه هم کزدی دوباره برو انقد برو قدم بزن که عادی بشه برات همه چی

تو خودت خودتو داری کوچیک میکنی

بری بیرون میبینی همه درگیر زندگی خودشونن هیچکس دیگه به کسی توجهم نداره

دستاورد بدست بیار اعتماد به نقس بگیری نقصاتو بر طرف کن تا حالت خوب بشه

فقط برا زندگی مشترک و حال خودت خواهش میکنم ازت

خواهرانه بهت میگم

بابا اجزای صورتت به قران قشنگه منکه بهت میگم بهت مبگم همه ی سری قشنگی دارن یه سر زشتی تو بهر صورت ه ...

منم مثل این خانمم. دوسال با رلم بیرون نرفتم توماشین قایم میشدم.

بابا اجزای صورتت به قران قشنگه منکه بهت میگم بهت مبگم همه ی سری قشنگی دارن یه سر زشتی تو بهر صورت ه ...

برم بیرون آدما حالمو بد میکنن..باورکن به من میگن زشت یا بعضیا چندش طور منو نیگا میکنن انگار من ارث پدرشونو خوردم...

منم مثل این خانمم. دوسال با رلم بیرون نرفتم توماشین قایم میشدم.

هر چی سرت میاد تقصیر خودته

تقصیر ترسو بودن بی اعتماد بنفس بودن

بی مهارت بودن تو اداب و مهارت های اجتماعی

مشکل قیافت نی مشکل احساس غلطیه که نسیت ب خودت داذی

برم بیرون آدما حالمو بد میکنن..باورکن به من میگن زشت یا بعضیا چندش طور منو نیگا میکنن انگار من ارث پ ...

ب خدا فکر میکنی

چرا حس نمیکنی شاید از رو حسادته

خبلیااااا حسرت قد و هیکل تورو میخورناااا

خیلبا قرص و دارو میخورن تا برسن ب تو

بعدم وقتی شوهرت دوست داره دبگه کی برات مهمه؟

وقتی اون میخواد ببرتت اینور اونور باهات باشه گور بابای همه دبگه

پس اینایی که معلولن چشمشون چپه یا کوتوله هستن چیکار میکنن؟

از ی جایی ب بعد میپذیرن و زندگی میکنن

تو هم بابد از ی جا ب بعد بپذیری همه قشنگیا و نقصاتو و زندگی کنی

ب خدا فکر میکنی چرا حس نمیکنی شاید از رو حسادته خبلیااااا حسرت قد و هیکل تورو میخورناااا خیلبا قرص و ...

نه والا حسادت چی...من واقعا زشتم..این همه خوشگل همه بهشون میگن خوشگل..حالا همه یهو به من حسادت میکنن به من میگن زشت..یکی نمیگه خوشگل به من..اصلا نمیخام بگم خوشگل فقط کاری به من نداشته باشن نگاه بد نکنن همین