2777
2789
خودمم دیدم. راحت برامن سخت شده. مثلا من خاستگار پیدامیشد جلو خونوادش آب میشدم

پس زشت نیستی وگرنه خواستگارم نداشتی،،بعد یه چیزی بگم واقعا فک نکن خشگلاهمه خوشبختن ما داریم تو فامیل نمی دونم چرا خشگلا همه،، بخت خراب،برعکس قیافه های معمولی رو به پایین خوشبخت،،بحثم رو این مهم بخت واقبالت نه قیافه اینقد زوم نکن روش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس زشت نیستی وگرنه خواستگارم نداشتی،،بعد یه چیزی بگم واقعا فک نکن خشگلاهمه خوشبختن ما داریم تو فامیل ...

شاید قبلا یکم خوب بودم. الان ندارم بعد افسردگی و اینا. شب بیداری و گریه. کلا شکستم قدیم با الا فرق میکنه. مثلا ی خانمه. گفت. وای چ خشگلی مثل هندیایی. من اصلا خوشحال نشدم مال قبله. آره دیدم زن همسایه. خیلی زشته. ولی ازدواج کرده چطور توخاستگاری روشون شده بشینن،،؟.

مثل امروزیا نیست قیافم. . ی ذره خشگل تر بودم رلم میموند. اینو جدی میگم. ن حس اینک رفته اینجوری ...

لعنت ب این پسرایی که اینجوری با کاراشون تنها سرمایه دخترامون که اعتماد بنفسشونه رو نابود میکنن

لعنت ب این پسرایی که اینجوری با کاراشون تنها سرمایه دخترامون که اعتماد بنفسشونه رو نابود میکنن

وقتی خودم زشت باشم. پسر میتونه چکارکنه. ولی یبار گفت بیرون میایی خیلی آرایش کن آخر کاتم گفت عکستو رو م نمیشه نشون بدم دوستام گفتن این چیه

تو زشت نیستی تو خود زشت پنداری ببین مدیونی نری پیش تراپیست اینجوری زندگی خودتو شوهرتو جهنم کردین برا ...

اینای ک الکی اذیت میگنن خودشونو میگن زشتیم. خوشم نمیادازکارشون. من واقعیت گفتم