2777
2789
عنوان

مرد ِ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست
شما که اصلا به کنار

خب راست نمیگم؟ شما همش دوس دارین به اسم شما تموم بشه و به نفع شما

پس کجا قراره به اون اقا حسادت بشه ؟ اقا بره کار کنه کچل بشه که به خانم حسادت کنن؟

چرا واقعا من انسان شدم؟! چرا برگ درخت بلوط پیری نشدم که سمتی از آن آتش گرفته؟! چرا ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانم خوب چی؟

باز زدین تو کار قیاس

شما فعلا اینو بچسب

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

خب راست نمیگم؟ شما همش دوس دارین به اسم شما تموم بشه و به نفع شماپس کجا قراره به اون اقا حسادت بشه ؟ ...

کار کنید برا خانمتون خرج نکنید برا کی بکنید

اگه اینطوره و میدونید بلد نیستین مسئولیت پذیر باشید چرا اصلا ی دخترو میارین تو خونتون

همونم بدبخت کنید

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

کار کنید برا خانمتون خرج نکنید برا کی بکنید اگه اینطوره و میدونید بلد نیستین مسئولیت پذیر باشید چرا ...

منظورم این نبود بله باید برای خانم خرج بشه ولی شما خیلی یه طرف گفتی میگی به خانم حسادت بکنن فقط . پس اقا این وسط چی؟ اون نادیده گرفته بشه ؟

چرا واقعا من انسان شدم؟! چرا برگ درخت بلوط پیری نشدم که سمتی از آن آتش گرفته؟! چرا ؟

منظورم این نبود بله باید برای خانم خرج بشه ولی شما خیلی یه طرف گفتی میگی به خانم حسادت بکنن فقط . پس ...

اصلا شما متوجه منظور تاپیک شدی؟

اره چرا نشدم مگه گیجم

در کل منظور تاپیکم اینه یه مردِ با شخصیت و قدرتمند، طوری با همسرش رفتار میکنه و براش ارزش قائله که بقیه وقتی همسر اون مرد رو میبینن، از خوشبختی و احترام اون مرد به زن خودش، به وجد بیان

یعنی مردی که واقعاً مرد باشه، جایگاه زنش رو بالا میبره و با محبت و احترام جوری باهاش زندگی میکنه که زنِ اون، مثل یک «ملکه» باشه

خلاصه کلام یعنی مردِ درست، باعث میشه همسرش با افتخار سرش بالا باشه، نه اینکه همسرش دنبالِ تاییدِ بقیه بگرده

در کل منظور تاپیکم اینه یه مردِ با شخصیت و قدرتمند، طوری با همسرش رفتار میکنه و براش ارزش قائله که ب ...

اره اره اینا رو کامل فهمیدم

ولی اینا از دید شماست

منم میگم خانم چطوری قراره اون آقا رو ببره بالا که بقیه وقتی میبینن حسرت بخورن بگن چه آقااای خوبی داره؟

خب خودم به جوابم رسیدم

خانمش اگه وضعیتش خوب باشه به معنی اینه که اقای خوبی داشته دیگه

😂

کلا پس به خانم ربط داره همه چی

اره اره اینا رو کامل فهمیدمولی اینا از دید شماستمنم میگم خانم چطوری قراره اون آقا رو ببره بالا که بق ...

جناب اونم در مقابل باعث سربلندی شما جلو بقیه میشه

جناب اونم در مقابل باعث سربلندی شما جلو بقیه میشه

اره متوجه شدم در هر صورت خانم اگه داخل خونه بالا باشه آقا هم بالا دیده میشه ولی از این ور خانم باید باعث پیشرفت و موفقیت های اقا بشه با حمایت هاش . تا اونم دست اینو بگیره و باهم برن بالاتر

اره متوجه شدم در هر صورت خانم اگه داخل خونه بالا باشه آقا هم بالا دیده میشه ولی از این ور خانم باید ...

بله حمایتا دو طرفع س