2777
2789
عنوان

وکیل شدن 🌊🐳💙

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
نه من راضی هستم مهاجرت کار میکنم

به وسیله وکالت مهاجرت میکنی ؟

من واقعا علاقه دارم بهش 🤕ولی خیلی حرف ناامید کننده میشنوم یعنی واقعا تو ایران وکیل زن موفق نیست؟

من از ته دل به وکالت علاقه دارم خیلی پشیمونم چرا از اول انسانی نرفتم که دولتی قبول بشم یا چرا دو سال وقتم با کنکور تجربی هدر دادم در حالی که هیچ علاقه ای بهش نداشتم

عاقبت خاک گل کوزه گران خواهیم شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فرد حقوقی اطرافم ندارم که راهنمایم کنه یعنی خودم از پسش بر میامشما دانشگاهتون چیهدولتی آزاد پیام ...

آزاد بعدش ارشد با رتبه پایین رفتم علامه کیفری بین الملل خواندم، رشته ای خواندم دکتری نداره ایران

یکی که اگه رنگ بود سبز بود 🌱🤍

من فرد حقوقی اطرافم ندارم که راهنمایم کنه یعنی خودم از پسش بر میامشما دانشگاهتون چیهدولتی آزاد پیام ...

به اون قشنگی و با کلاسی که تو فیلم ها وکیل ها را می بینی نیستن.... کار بسیار سختیه.... از لای سنگ نون درآوردن.... از موکل خودت تا طرف مقابل و قاضی و پرسنل دادگاه بی رحمانه بهت توهین می کنند....

ببخشید چرا خودتون وکالت تو دادگاهها نمی کنید؟؟؟؟؟

پرونده هام اکثرا امور حسبی هستن، یعنی ترافعی نیستن و طرف دعوی ندارن، و مهاجرت که بیشتر با سفارتخانه ها کار میکنم

یکی که اگه رنگ بود سبز بود 🌱🤍

راضی هستی؟دولتی بودی یا آزاد پیام نور توصیه ات به من ترم اولی چیه

توصیه خاصی ندارم اول فکرات بکن.... خیلی ها پروانه وکالت دارند ولی نمی تونند کار کنند.. اول درست تصمیم بگیر...الان نمی تونی دانشگاه آزاد پرستاری بخونی؟؟؟؟؟ شاید وضعیتش بهتر از وکالت باشه.... ضمن این که رشته حقوق به هیچ وجه در خارج از کشور پذیرش ندارند ولی پرستاری زا بعضی کشورها پذیرش می کنند....