2777
2789
عنوان

حس ششم 🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 321 پست
اره میدونم واسه همین فک کنم ده تا روواقعا جواب دادم حالام این مهم ترینتو بگو باز بهت میگم

عزیزم به من فقط یه دونه جواب دادین و بعد سر اینکه دوباره سوال پرسیدم گلایه کردین

میشه لطفا این یدونه رو هم بگینن

یک نفر امروز برای خاستگاری مطرح کرده

میان خاستگاری؟ اگر اره وصلت میشت یانه اگر نمیشه اونا نمیخوان یا ما

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بابا حس میکنم حتی گرم و خوبم میشید حس میکنم شوهرت واقعا دوست داره خودت حساسیتت زیاده و ی سری چیز ...

مچکرم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
عزیزم به من فقط یه دونه جواب دادین و بعد سر اینکه دوباره سوال پرسیدم گلایه کردین میشه لطفا این یدونه ...

واقعا چجوری اینطوری اید

تو ی سوال نپرسیدی عزیزم چند تا بود اونم اصلا قابل مقایسه نبود با این خانوم

بعد رفتی رفتی گشتی دیدی ب ی بنده خدا ک شوهرش رفته با زن دیگ در استانه طلاقه خرجی هم نمیده چند بار جواب دادم با خودت مقایسه اش میکنی ؟ شرایطتون یکیه ؟ مثل مریضی ک ایست قلبی کرده و اونی ک آبریزش بینی داره بگه ن من اورژانسی ام !

چرا چشم دیدن اینو ندارید ب ی نفر ک محتاج تره خیر بیشتری برسه واقعا بعد بهت گفتم حس میکنم بخاطر شخصیت خودته تعجب کردی خب بیا من ی نمونه واضحشو دیدم خب همین میشه توی زندگیت تو ابعاد دیگه

واقعا چجوری اینطوری ایدتو ی سوال نپرسیدی عزیزم چند تا بود اونم اصلا قابل مقایسه نبود با این خانومبعد ...

حالت خوبه؟ سر دوتا سوال ده خط انتقاد برای من نوشتی؟

خب جواب نده

منم خودمو با کسی مقایسه نکردم اون خانومم که کفتم به چند سوالش جواب دادین سوالش این بود درامد شغلش چقدر میشه نه این همه داستانی که شما داری میگی بعدم مگه گفتم چرا داری به اون بیشتر جواب میدی فقط گفتم اگر امکانش هست به سوال بعدی منم جواب بدبن اگرم نه که هیچژ

دیگه جایه این همه بحثو انتقادایه بی جایه شمارو نداشت که دیگه!!

بعدم منکه گفتم کلا ادمایه مشکل دار سرراهم قرار میگیرن شمام جسارت نباشه ولی یه نمونش😂🤍

بعدم ادمی که سر اینکه حالا چند سوال بیشتر پرسیدم به جایه اینکه فقط جواب نده یه عالمه قضاوت میکنه و ایراد از طرف میگیره در جایگاهی نیست که بخواد بگه رفتار من مشکل داره

و اینکه برات ارزوی ارامش میکنم که بخاطر یه مسئله کوچیک هزار تا ایراد و قضاوت برای یه ادم دیگه نسازی💗

حالت خوبه؟ سر دوتا سوال ده خط انتقاد برای من نوشتی؟خب جواب ندهمنم خودمو با کسی مقایسه نکردم اون خانو ...

نه الان دیگ مطمئن شدم شما ذاتت مشکل داره

این همه کاربر تو همین تاپیک یکی چیزی نگفته خیلیام چقدر خوب بودن ولی نگاه به خودت بنداز

وقتی بین صد نفر اینطوری میشی به خودت و درونت نگاه کن اول

منم از همون اول فهمیدم دیگه جوابتو ندادم ذات ادما مشخصه و حس کردنشم اصلا کار سختی نیست

فعلا هم ما بخاطر ذات خوبمون زندگیمون عالیه از تاپ ترین رشته دانشگاهی تو ایران ک توش دارم تحصیل میکنم و بچه های اینجام منو میشناسن تا دوستای خوبم تا اینکه اینقدر خدا دوستم داشته کنارش ی حس قوی بهم داده ک باهاش گاهی دل بقیه رو رایگان آروم کنم

من با ادمای ذات تو حرفی ندارم سر مشکلاتتم ذاتتو درست کن خدا برات خوب بخاد اینقدر بیچاره ات نکنه دیگم نبینمت توتاپیکم 🤌🏻