2777
2789

این غیرتی هایی که تو سریال ترکیا نشون میدن همش کشکه

متاسفانه تو زندگی عادی اصلا این شکلی نیست

البته غیرتی بودن به جا و درست خوبه ولی از حد بگذرونی و زندگی رو برا طرفت جهنم کنی میخوام نباشه صد سال سیاه

نمیدونم من غیرطبیعی ام یا مردم الان ریپ میزنن و گارد میگیرن ولی میگن ما بریم مسافرت یا برن شمال چند ...

آفرین به شما

شما بهترین رفتار رو داری

عشق غایب از نظر من اگر حاصل صبر کردن تو باشی من نه تنها در این دنیا بلکه در تمامی دنیاها برای تو صبر خواهم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غیرت تو اینکه اینو بپوش اونو نپوش و محدود کردن و این چیزا نیست . خوبه بد نیست ولی زیادیش مریضیهغیرت ...

موافقم اون غیرت مرد سالاری و کنترل گریه

در اصل غیرت واقعی رو احساسات فرد هست که خوشحال باشه در اسایش و ارامش باشه....این غیرته

اگر منظورت از غیرتی اونایی هستن که تو پوشش خانم دخالت میکنن ازشون بیزارم و این اسمش غیرتی بودن نیست ...

این که غیرت نیست😂

منظورم اینایی هست که همش مشکوکا به همسرشون

دست بزن دارن

از چه لحاظ غیرتی متأسفانه یه سری مرد های کنترلگر و روانی شدن غیرتی الان🤦🏻♀️

دقيقا

مثلا من الان هر چقدر به یه بنده خدایی میگم این غیرت نیستتتت

این فرد روانیه قبول نمیکنه

دقيقامثلا من الان هر چقدر به یه بنده خدایی میگم این غیرت نیستتتت این فرد روانیه قبول نمیکنه

اصلا غیرت یه چیز دیگه هست اما خانوم ها هم دیگه قبول نمیکنن غیرت که نیست هیچ بی غیرتیه اینا

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

اینکه نمیزارن بری بیرون اهههه خیلی رو مخن منکه یک ثانیه م نمیتونم تحمل کنم همچین کسیو

من یه چیزی فهمیدم

طرف اکیه همسرش با بیکینی بگرده ولی شب هاا گوشی همسرش رو چک میکنه ...

من یه چیزی فهمیدمطرف اکیه همسرش با بیکینی بگرده ولی شب هاا گوشی همسرش رو چک میکنه ...

چه جالب یعنی رو لباس پوشیدن گیر نیست ولی شک داره؟

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

نمیدونم من غیرطبیعی ام یا مردم الان ریپ میزنن و گارد میگیرن ولی میگن ما بریم مسافرت یا برن شمال چند ...

میدونی هر چقدر تعادل بهتر

اینا زیاده روی

من زن ستیز نیستم ولی با یه سری رفتاره های خانم ها حل نمیکنم کلا

بیشتر میخواستم راجب تصور خانم ها غیرت یه اقا بدونم

شوهرم نمیذاشت برم سرکار،درس بخونم،جایی برم تنها،بدون اجازه هیچ جا هیچ جا نرم،مانتوها بلند،الان بعد ا ...

ببین رک بگم این رفتار کلا نرمال نیستم

پیش مشاور رفتید؟