والا طمعش که خیلی به لته نزدیکه اما میگن مفیده من خونه زنداییم خوردم
رفتم سرچ کردم همون قهوه خرما
با پودر هسته خرما درست میکنن برای اونایی که به کافیین حساسیت دارن
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
نه من تو تلویزیون ندیدم خونه زنداییم اینا بود من تازگی ها تخمدان هام شدهpsoکلا قهوه. اینا منعه میخوا ...
تلویزیون شبکه تماشا چند روزه داره خرما لته تبلیغ میکنه، منم PSO دارم عزیزم، فقط داشتن در مورد ویتامین ها و خواصی که داره تبلیغ میکردن اگه میتونی از دکتر زنان بپرس خیالتم راحت تر میشه
به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
تلویزیون شبکه تماشا چند روزه داره خرما لته تبلیغ میکنه، منم PSO دارم عزیزم، فقط داشتن در مورد ویتام ...
عه واقعا قیمتش چنده؟
من به ماه پیش رفتم دکتر گفت هنوز خیلی تازه هست برو یه چهار سال دیگه بیا مامانمم گفت نه حالا هی دمنوش میخورم هی دارو از طرفی وزنم هرکاری میکنم کم نمیشه 😭
عه واقعا قیمتش چنده؟من به ماه پیش رفتم دکتر گفت هنوز خیلی تازه هست برو یه چهار سال دیگه بیا مامانمم ...
قیمت نمیگه، عزیزم من از 16 سالگی درگیر پلی کیستیک شدم تا الان که ادامه داره، فقط میتونم بگم حتماً مراقب خوردنت باش، شیرینی جات کمتر بخور، استرس نداشته باش، سبزیجات تازه مصرف کن، وقتی هم که ازدواج کردی نگو فعلاً بچه نمیخوام بی سروصدا از اولش برو دکتر و پیگیر بدنت باش تا اگر درمانی نیازه انجام بدی، بعد هر وقت دوست داشتید بچه دار بشید به مشکل نخوری و از قبل درمان ها رو انجام داده باشی
به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺