2777
2789
میشه بیشتر توضیح بدی که تو کدوم کلاس دانشگاه منظورته؟و اینکه بگو چی میخونی تو دانشگاه یعنی چه رشته ا ...

گلم منو جواب میدید؟ ❤🌷

بهش می رسم؟

حسش و فکرش الان ک دوریم از هم چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر اون دختر مودبی هستی و باوقار چونکه تاحالا جلوش سعی کردی رفتار بدی نکنی و جمع صداش می کنی از ا ...

سلام عزیزم درباره منم میشه بگی خصوصیات فصل تولد چی حس میکنی بنظرت کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست

سلام عزیزم درباره منم میشه بگی خصوصیات فصل تولد چی حس میکنی بنظرت کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا ب ...

مال فصل بهار هستی فکر کنم و ایینکه برای بارداری حتما داری اقدام می کنی و طی ۲ ماه و برای بچه زیاد دوست نداری متوسط دوست داری دوتا و دوتاش دختر

البته اینا حسیه قطعا درست نیست

چه بگویم که دگر حوصله ای نیست مرا......🙃

سوالتو دوباره بپرس

بنظرت تو کلاس دانشگاه کسی ازم خوشش میاد یا نه؟(رشتم دندونپزشکیه. برا هردرسی هم معمولا همکلاسیام ثابتن کلا تا اخر دوره تحصیلی)

خیلی استرسیم و اضطراب اجتماعی دارم. این ترمم چطور پیش میره بدون اینکه حال روحیم داغون بشه میتونم از پس کارای عملی و بیمارا بر بیام؟

روابط اجتماعیم چطور پیش میره؟ مخصوصا تو دانشگاه.

با دوستم ک قهریم اشتی میکنیم یا کلا دوستیمون تموم؟ یه ماهه حرف نمیزنیم

اگه اون تلاش کنه آقا منظورمه بهم میرسین البته یه سری موانع هم هست

اره درسته

روی هم رفته با وجود این موانع و مسائل تهش بهم می رسیم؟ نمیدونم فراموشش کنم یا نه، اخه چندین ساله اتفاقاتی تو زندگی جفتمون میفته هی زندگیمون بهم گره میخوره هی بهم برخورد میکنیم بعد از هم فاصله میگیریم فراموش میکنیم اما باز غیر منتظره میخوریم بهم...

حسشم میگید ؟ اخه تو این دوری چندماهه ازش خبر ندارم