2777
2789
فکر نمیکنم چون زیر نظر بانک مرکزی اند

عزیزم دولت ما خودش یه دولت ورشکسته هست...بانک مرکزی اگر عرضه داشت تورم و رکود رو قانون گذاری میکرد...ایران جای اینکارها نیست...بیمه برای کشورهای توسعه یافته و کشورهایی قانون گذاری صریح درین امر امر دارن خوب عمل میکنه نه تو ایران که هرروز یکی از مسئولین اختلاسگر از آب درمیاد،مگر خاوری رئیس بانک دولتی نبود و با ثروت هنگفتی که به جیب زد فرار کرد به خارج از کشور

سلام دوستان

من مشاور بيمه عمر هستم نماينده معتبر بيمه سامان (دفترمون تو خيابان پاستور تبريز  هستش)

هر سوالي داشتين ميتونين  انلاين ازم بپرسين

اچون متاسفانه عده كمي از بيمه عمر و مزاياش اطلاع دارن

من به طور رايگان مشاوره ميدم و راهنماييتون ميكنم  از بيمه عمر براي خودتون و بچه هاتون غافل نشين واقعا لازم و ضروريه

ودر اين مورد به هركسي اعتماد نكنين

ايدي من telgram  @mahdiehnb

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه دوستان و استارتر عزيز

من نماينده بيمه پاسارگاد هستم و به طور تخصصي روي بيمه هاي عمر و تامين آتيه فعاليت ميكنم. هر سوالي كه داشته باشيد در خدمتتون هستم.

حتي ميتونم جلسات مشاوره رايگان در اين خصوص براتون داشته باشم در محل شما يا دفتر خودمون

ضمنا دوستان عزيزم كه معتقد هستيد بيمه ها ورشكست ميشن و شما به پولهاتون دسترسي نداريد بايد خدمتتون عرض كنم كه همه بيمه ها از جمله بيمه پاسارگاد خودشون رو نزد بيمه مركزي بيمه ميكنن و بيمه مركزي هم خودش رو نزد بيمه هاي خارجي بيمه ميكنه، كه اگر هر مشكلي براي هركدوم پيش اومد تكيه گاه محكمتري باشه براي جبران خسارات، ضمن اينكه توي بيمه پاسارگاد به شما سند بابت پولي كه پرداخت ميكنيد تعلق ميگيره.

و البته نمونه چك هاي خسارتي كه ما به بيمه شدگانمون در زمينه هاي مختلف پرداخت كرديم هم موجوده.

توضيحات اضافه تر شايد در حوصله گروه نباشه، باز هم اگر توضيحات و مطالب بيشتري مورد نيازتون بود خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم.