2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر ندارم ولی تازگی فامیلامون بچه دار شد گذاشت حامی من خودم تیام دوست دارم امیر تیام هم ترکیب خوبی ...

منم تیام دوست دارم ولی میگن لری هست به معنی چشمهایم و ما چدن لر نیستیم میگم شاید مانباید بذاریم

اگه خواستی بذاری شنتیا نذار فقط خانومای مدافع حقوق این اسم لطف کنن ریپلای نکنن چون نظر شخصیه

ما به آدم شلخته میگیم شِرتی😆 چون من و داداشم خیلی شلخته ایم دیگه تکیه کلام مامان من شده شِرتی😅 تا پاشو میزاره تو اتاق میگه پاشین جمع کنین اتاقتوتو شِرتیا😁😁😁😁 این شینیا که میگن من نمیدونم چرا یاد شِرتیا میفتم خندم میگیره🤣🤣🤣🤣 ولی کلا اسم مسخره ایه🙃

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
نویان 😍😍😍اسم پسر منم هست

عزیزززززم 😍 

پسر خاله ی من یه تیکه گوشت سفید و تپل و بور هست ک خیلیم باهوش و عزیزه اخه خالم ته تغاریه و منم فاصله سنیم با خالم 8 ساله بچشو خیلی میدوستم

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :) 
منم تیام دوست دارم ولی میگن لری هست به معنی چشمهایم و ما چدن لر نیستیم میگم شاید مانباید بذاریم

نه لری باشه چه عیبی داره اتفاقا کرد ها و لر ها اصیلترین و قدیمی ترین نسل ایران هستن.من چون دنبال اسم ایرانی اصیل می‌گشتم این اسمو انتخاب کردم.

نه عزیزم این همه اسم عربی و کردی و ترکی هست همه میزارن با اینکه واسه اونجا نیستن