2777
2789
عنوان

یه تاپیک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست
یکی نام کاربریش همسر نظامی بود دختره گیر داده بود چرا همسر نظامی مگه غیر این اسم هویت دیگه ایی نداری ...

به چه چیزایی گیر میدن نام کاربری آدم هرچیز دوست داشت میتونه بذاره به بقیه ربطی نداره واقعا

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این تاپیک ندیدم ولی تاپیک اون خانم که تو پربازید ها هست اسم دخترش تالیا گذاشته پر آدم بی ادبه درست س ...

تالیا یعتی تلاوت کننده قرآن

قشنگه ک

حالا بگی بر میگردن بهت میگن اسم باید ایرانی اصیل باشه این اسمای عربی چیه میزارین

🙂

یکی نام کاربریش همسر نظامی بود دختره گیر داده بود چرا همسر نظامی مگه غیر این اسم هویت دیگه ایی نداری ...

میگم ک عقده از همه جاشون میباره اینجا فقط تاپیک مادرشوهر و دوس پسر و رابطه جنسی جوابه

در حالی ک سایت بارداری طرف میپرسه مثلا چجوری بچه دار شم

ی عده هم فقط مینویسن اگر پول داری بچه بیار ی مشت ۱۵ ساله مریض

من ی بار تاپیک زدم نوشتم باردارا بیان. حالت تهوع هام شدیده بود کمک میخاستم

ی نفر نوشت میخاستی حامله نشی با استیکر خنده و تا آخر تاپیک دعوا با همه هر چی میگفتیم بابا من نوشتم باردار بیاد

کلی هم فحش داد و رفت مریضای عقده ای

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

تالیا یعتی تلاوت کننده قرآن قشنگه ک حالا بگی بر میگردن بهت میگن اسم باید ایرانی اصیل باشه این اسمای ...

وقتی سلیقه یکی نیست اصلا نیاز نیست توهین کنه میتونه نظر نده چیزی نگه

استاتر خیلی مودب بود چیزی نگفت به کسی

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

بابا هرکی هرچی دوست داره میزاره به بقیه چه مربوط

همین دیگه

در مورد چیز مذهبی تاپیک بزنی میترکی من خودم سه بار تاپیک درباره حوزه علمیه زدم تاپیک ترکید

اینجا تاپیک باید درمورد خانواده شوهر ، تو دیت اول چی بپوشیم ، ازدواج رونالدو و .... باشه

🙂

میگم ک عقده از همه جاشون میباره اینجا فقط تاپیک مادرشوهر و دوس پسر و رابطه جنسی جوابه در حالی ک سایت ...

خب مگه شما نمیدونید اینجا ۹۰ درصد با بچه آوردن مخالفن چرا ؟ چون گرونیه بچه میخوای چیکار کلی حسرت ب دلش میمونه و ....

چون گرونیه ما نسلمون باید منقرض بشه ؟

گرونیع چی آخه اگر گرونیه چجوری پول میارن داربست بزنن صورتشونو از نو بسازن

همونو بزارید برا بچتون به بچتون قناعت یاد بدید

اینم یادتون باشه خدا بچه بده برکتشم میده

تو یه تاپیک دیدم خانومه با صراحت نوشته بود بچه میخوای چیکار سگ و گربه بیار

حالم بد شد

🙂