2777
2789
عنوان

خردادی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 27 پست
کرمانشاهی هستی ؟

بله

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا الکی مودی بودن رو به خردادی ها ربط میدید؟شما اگه مودی هستید لابد دلیل دیگه ای دارهمنم خردادی هست ...

بله درست میگین منم خودی بودنم فرق داره ، هر موقع حالم بده حالم رو خوب میکنم به یک بهانه ای ، چند شخصیته هم هستم بیشتر احتمالا همین باعث شده شاد باشم در هر حالی ولی درونگرا هم هستم کلا ی حس خوبیه خردادی بودن

چرا الکی مودی بودن رو به خردادی ها ربط میدید؟شما اگه مودی هستید لابد دلیل دیگه ای دارهمنم خردادی هست ...

مودی هستیم مقلومت نکن

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

چه خوب ، بعد اینکه اصالتا کرمانشاهی هستین یا مناطق اطرافش

کرد کرمانشاه هستیم

بله درست میگین منم خودی بودنم فرق داره ، هر موقع حالم بده حالم رو خوب میکنم به یک بهانه ای ، چند شخص ...

جالب اینه که خیلی از کسایی که خردادی هستن دیدم اتفاقا دیگران دوستشون دارن و هیچوقت نگفتن مودی هستن

از هر تصمیمم فوری پشیمون میشم... به شدت دنبال رضایت دیگران اصلا نمیتونم باعث رنجش دیگری بشم

نه من سعی میکنم درست تصمیم بگیرم و بعدش هم سعی میکنم اون راه رو ادامه بدم تصمیم اشتباه هم خیلی داشتما و پشیمان شدم ولی نه همشون

خوشبختم ، ما هم کرد کلهریم

خوشبختم

مودی هستیم مقلومت نکن

نه دروغ نمیگم که

اینقدر خردادیا به مودی بودن معروف شدن که طرف با تعجب میگه تو که مودی نیستی!

چند شخصیتی بودن با مودی بودن فرق داره

من متولدین یه ماهی رو میشناسم ( اسم نمیبرم ) که به طرز وحشتناکی مودی هستن

امروز آدمو میبینن خوشحال میشن و گرم میگیرن، فردا دیگه جواب سلامتو هم به زور میدن و انگار طلبکارن!