2777
2789
من از اون قوی ترم اون فقط بازیگره ولی من واقعا تو دشت و کوه ها بودم از نزدیک با گرگ درگیر شدم شاید خ ...

واقعا؟...سالمی الان؟😂 نوشتی منم تگ کن بخونم . جالب شد

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یوزارسیف زمانه ات رابشناس

خیلی خوش تیپ

بهت میخوره بازیگر،نویسنده،شاعر،نقاش،کلا هنری باشی

یه خورده موهاتو و ریش سیبلاهاتو اینور اونور کنی یه مدل دیگه خوش تیپ و جذاب میشی و یه شغل های دیگه بهت میاد😅😅

کلا من ده از ده میدم به این قیافه.ازینا که کچل کنی بهت میاد،موهاتو کوتاه کنی بهت میاد،بلند کنی بهت میاد

اصلا کلا بهت میاد

ولی خواهشا خودشیفته نباش و نشو،یوزارسیف باش

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه

یوزارسیف زمانه ات رابشناس خیلی خوش تیپبهت میخوره بازیگر،نویسنده،شاعر،نقاش،کلا هنری باشی یه خورده موه ...

اینطور که شما تعریف کردی باید هر روز بیای تو سایت یکی رو از افسردگی نجات بدی و تعریفشو کنی

کلی اعتماد به نفس و لبخند به مخاطب میدی

آفرین

من اصلا عکس ندیدم ها ولی از کامنت شما خوشم اومد😅😁

اینطور که شما تعریف کردی باید هر روز بیای تو سایت یکی رو از افسردگی نجات بدی و تعریفشو کنیکلی اعتماد ...

عزیزم 😍😍😂😂شماهم منو خندوندی

آنچه میبینم و حس میکنم مینویسم

برو صفحه ۶ ببین

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه

یوزارسیف زمانه ات رابشناس خیلی خوش تیپبهت میخوره بازیگر،نویسنده،شاعر،نقاش،کلا هنری باشی یه خورده موه ...

ممنون از تعریف هاتون و حالا هندونه ندید زیر بغلم . تعریف از خود نباشه اینایی که گفتین بجز بازیگری و شاعری بقیش صدق میکنه

ممنون از تعریف هاتون و حالا هندونه ندید زیر بغلم . تعریف از خود نباشه اینایی که گفتین بجز بازیگری و شاعری بقیش صدق میکنه

ممنون از تعریف هاتون و حالا هندونه ندید زیر بغلم . تعریف از خود نباشه اینایی که گفتین بجز بازیگری و ...

جدی گفتم ،

بازیگری که شرایطش نبوده ،و ازین بابت باید خدارو شکر کنی

شعر هم بخونید و فرمول شعر رو کمی در موردش مطالعه و تمرین کنید، میشه سرود و نغمه دل رو و با اصوات و کلمات موزون رو کاغذ ریخت

و در چشمان شما عمق و ادارک هم زیاد میبینم که باهاش میشه رفت تو دل فلسفه و عرفان،

تو این دنیای چیپ و جلف و مجازی این عصر یکی از بهترین لطف هایی که آدم میتونه در حق خودش انجام بده ،اینکه شعر و کتاب های بزرگان رو که اهل تفکر و تدبربودند روبخونه