2777
2789
درد داشتی ؟ من از محیط بیمارستان بدم میاد میتزسم مامانم ندارم برم بغلش یه دل سیر گریه کنم بگه نترس د ...

نترس خوشگلم دردش فقط همون درد مریضیه فقط یکم بیشتر بعدشم که میبرنت اتاق عمل بیهوش میکنن هیچی نمیفهمی بهوش هم بیای هیچی درد نداری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد داشتی ؟ من از محیط بیمارستان بدم میاد میتزسم مامانم ندارم برم بغلش یه دل سیر گریه کنم بگه نترس د ...

چند هفته بودی سقط کردی

خواهرم منم اوایل تیر ماه سقط داشت

هنوز که هنوز بقایای مونده

اول دکتر بهش قرص و آمپول داد زد ولی سقط نشد

باز سنو داد گفت ی کمی مونده این سری براش ال دی نوشته شبی دوتا بخوره تا پریود بشه ان شاءالله که دفع بشه

دکتر گفته اگه این سری هم دفع نشه کورتاژش میکنه

نترس خوشگلم دردش فقط همون درد مریضیه فقط یکم بیشتر بعدشم که میبرنت اتاق عمل بیهوش میکنن هیچی نمیفهمی ...

من بچه ام ۳ ماهش بود ولی جنین قلب نداشت با قرص هم نمیوفتاد باید میرفتم کورتاژ آنقدر که ترس داره درد نداره

من پزشکم چیزی ک دیدم تو دوره کاراموزیم تو اتاق عمل قبلش دارو میزنن ک دهانه رحمت کم کم باشه شه بعدا اونجا بیهوشی حتی بیهوشیشم از این بیهوشی های سنگین نیست ک وسیله بذارن برا تنفست ی چیز کوتاهه با دارو هیچی نمیفهمی انگار خوابی

بعدشم ک اوکی میشه نگران نباش عزیزم ❤️❤️❤️

بخدا هیچی . خودمم تعجب کردم رفتم اتاق عمل وقتی اومدم هیچی حس نکردم فقط خونریزی داشتم

من دقیقا ۴۰ روز کورتاژ شدم بچه اولم بود کی میتکنم اقدام کنم برا بعدی اگه کسی میدونه بهم بگه لطفا

من پزشکم چیزی ک دیدم تو دوره کاراموزیم تو اتاق عمل قبلش دارو میزنن ک دهانه رحمت کم کم باشه شه بعدا ا ...

عزیزم فشارخون اینا دارم مشکلی نمیکنه که تو بیهوشی اینا خیلی فوبیا دارم😭بعدش تا چن وقت میتونم سرپا شم

من دقیقا ۴۰ روز کورتاژ شدم بچه اولم بود کی میتکنم اقدام کنم برا بعدی اگه کسی میدونه بهم بگه لطفا

باید فعلا زیر نظر پزشکت باشی اون بهت میگه بسته ب علت کورتاژ و تاثیرش در حال حاضر روی بدنت داره