2777
2789
عنوان

خواستگار

172 بازدید | 25 پست

فامیل بیشعور زنگ زده میگه یجایی دنبال دختر بودن دختر شمارو معرفیکردم حتی درست هم نمیشناخت کی هستن فقط دیده دنبال دخترن منو معرفی کرده

حالا شرایط پسره چیه؟؟؟

در آستانه ی ۴۰سالگی

یکبار سابقه جدایی

شغل آزاد

من هنوز سی سالمم نشده و واقعا دلم شکست ازاینکار یعنی چی آخه اشکم دراومد حقیقتا امیدوارم سر دخترش بیاد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست که جواب رد بده

حرفم اینه که چرا بامن اینطوری میکنن چرا یجوری برخورد میکنن انگار دختر ۵۰ساله ی مجردم تو فامیل ما اصلا سابقه نداشته دختر مجرد با مرد مطلقه ازدواج کنه چرا همچین پیشنهادی رو ب من میدن

سنش و شغلش که اوکیهالان پسر ۳۰ ساله اندازه دوتا ادامس هم پول نداره برا شروع زندگیولی جدا شدنش مشکل د ...

مشکل منم جدا شدنش بود و اینکه ما اصلا ب کسی نسپردیم برای من شوهر پیدا کنن

حرفم اینه که چرا بامن اینطوری میکنن چرا یجوری برخورد میکنن انگار دختر ۵۰ساله ی مجردم تو فامیل ما اصل ...

بزن در دهنشون بگو غلط میکنی همجین کاری میکنی

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚🌱✨️

بزن در دهنشون بگو غلط میکنی همجین کاری میکنی

فقط سپردم به خدا

من سنم اونقدری نیست که استرس مجرد موندن بکشم اینا ی حسی بهم میدن حس میکنم ۵۰ سالمه

۲۶سالمه من فقط

چرا نشههه قربونتتتجواب فامیل بیشعور و عوضی همینهمن با تماممممم فامیلای مادری و پدری قطع ارتباط کردم ...

ماهم زیاد نمیبینیم اینارو الان چندین ماهه ندیدمش تلفنی زهرشونو میریزن

فقط سپردم به خدا من سنم اونقدری نیست که استرس مجرد موندن بکشم اینا ی حسی بهم میدن حس میکنم ۵۰ سالمه۲ ...

حالا فک کن من ۱۷ سالمه اینطوری باهام برخورد میکنن..افکار پوسیده بد دردیه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚🌱✨️