2777
2789
نه عزیزم شب درمیون یا دوشب اگه آجر گری هم باشه کا بذاری رو گاز داغ بشه بعد وایسی ولرم بشه یه پارچه ن ...

هر دو شو دارم.موقع پریود استفاده میکنم.پس روزای عادی هم استفادش کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟ ای وی اف من دیدم خیلیا نتیجه گرفتن باید پشتکار داشته باشی ناامید زودی نشی

من قبلا حامله میشدم ( بی بی چک و ازمایش بتا مثبت میشد)در حد یه هفته،بعدش ۱۰ تا امپول سینال اف رو که بمن زدن ازون موقع دیگه حتی حامله هم نشدم.بخاطر همین میترسم تاثیرش رو من خوب نباشه

هیچ کدوم رو ندارم.لاغرم. نازایی دارم.موندم چیکار کنم.هزارتا دکتر رفتم.فولیکولام ریزه

سویق بخور سویق عدس و سویق برای چاقی و سویق استخون ساز بعدم موز و خرما و چند مغز بخور وقتی پریودی

دمکرده شکوفه سنجد برا رشد فولیکول خیلی عالیه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

عزیزم خواستم روغن سیاه دانه و نمکو بگم که دوستان گفتن یه چیز دیگه هم اضافه کنم

اجر بگیر بزار داغ شه بعد روش بشین یه سره خیلی عالیه

فقط حواست باشه نسوزی روش یه چیزی بذار بعد روش بشین

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مرسی عزیزم

سلام ببین یه خانمی هست مزاج شناسی میکنه یه سر اونجا بزن شاید موثر باشه تو روبیکا بزن سلامتی آنلاین مال نیوشا نیک خیلیا نتیجه گرفتن انشاءالله واسه شمام موثر باشه