2777
2789
عنوان

سریال from بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
مادرشونه دیگه به دنیا میاردشون

فاطیما این مدلی نبود

اصلا جی شد که حامله شد یهو

شما یادتونه؟

فصل ۳ بود

ولی من یادمه یه چیزی شد یه اتفاقی افتاد که این باردار شد فقط یادم نیست چی شد

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ن همه رو نزاییده اگه بلایی سر اسمایلی ها بیان دوباره فاطیما میاردشون به دنیاآزاری نداره فاطیما میتون ...

چرا فاطمیا با اینا فرق داره؟🥹

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘

نشون نداد چیزی بشه ، همون موقع که اسمایلی مرد فاطیما هم حس کرد حامله ست

دقیقا همینطوره

گیخوان چقدر طولش بدن چند فصل؟

عزیزم یه سوال دیگه دارم

چرا تابیتا اینا که رفتن تو غار میخواستن بیان بالا یهو شب شد؟

اره

تو سریال گفت؟ من نمیدونستم

اون دختر مو طلاییه همه سنگارو قسمت آخر جمع کرد با خودش برد!!

من خیلی سریالش رو دوست دارم ولی باید جوری باشه که اطلاعات بده به بیننده یا همون پسر سفید پوش چیه اخر ...

فکر کنم بده

ولی کلا بچه ها رو کشتن که عمر خودشون جاودانه بشه

دقیقا همینطوره گیخوان چقدر طولش بدن چند فصل؟عزیزم یه سوال دیگه دارم چرا تابیتا اینا که رفتن تو غار م ...

چون درخت بطری ها رو از ریشه دراوردن

پسر سفید پوش به ویکتور گفت که نباید درخت رو بکنید

دراوردن درخت باعث تغییرات جوی و شب شدن و بعد رعد و برق ها شد