2777
2789
عنوان

📚🕊️

189 بازدید | 45 پست

@yamur68

سلام گوزلیم

نخبر نیندین؟😂

پیوی دن خوشوم گلمیر گه اله بوردا دانیشاخ😁

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عی وای ترک تاپمیشام

گلدیم ایچیویزا

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بون صحبتی دوشدی

مامان ددی اصلا اشکالی یوخدی ایه اولماسا

اولاجاخا حتما امان گنه اولماسا دا عیبی یوخدی سن گنه دالیا دوشموسن ک بو ایل اولماسا گلن ایل حتما اولار

ایچیم ده پروانه لر اوچور دو امان اوزه ورمیدیم 😅

3333

پری ده اولمامیشام ایستیرم زعفران دم لیم قشنگ خر تو خر شه😂

😂😂😂

دمنه آما زعفرانین چوخی ضرر دی ها

اوزو ده بتر گولدورر😂

منیم اوش گوندی اولموشام

آما بوگون استرس دن بتر لمیشم☹️

🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷

بون صحبتی دوشدی مامان ددی اصلا اشکالی یوخدی ایه اولماسا اولاجاخا حتما امان گنه اولماسا دا عیبی یوخدی ...

ایندی گینده ایستیسن سوتو ایچسن؟

آما دوز دیر دا مامانین

هش جوریه اوبیرسی لر دن دالیه توشمیجاخسان

الع جانینانچوخ فیکیر المع

دلی الیرلر منی

مامانیم کی قیافه توتوب

گاه دیر نیه گرح چیخمیسن؟ چیخاجاخسان

گاه دیر یازیخ بابان ایبلم پول وردی آخیردا هچ هچه

گاه دیر گه گوی آرید سن کی درس اوخوموسان😑

هن اصلا لغو اولماز بو قضیه 😅🫣

😂💔

سنجش سوردان سوالاری گوراجاخ سایتینا حتما اولاری حل اله

من آما گرح گدم گورم نه وضع ددی درسیم

کی سورا ضعف لریمی دوزلدم