2777
2789

خب به سلامتی

وقت طلای خودت رو خریدی

لطفا لایک نکنید مگر اینکه خودم گفته باشم 😭🙂. یه آدم شکسته شده که فک میکنه همه مثل خودش بی سیاست ، ساده ، خاکی ان 🌚 🫴🏻عصا لازمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حیفه جوونیته

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

قربونت برم من همیشه اینو به دوستام میگم ولی خب اگه بهت برنمیخوره بخونش☺️❤️

جدی بس کنید😭

تو اگه قبلا تو رابطه رفته باشی میدونی این یه چیز عادی هست و یک دو ماهه اوکی میشه میخوای فراموشش کنی؟؟؟برو تو رابطه اصلا یادت میره همچین فردی وجود داشته به خودت برس پاشو با رفیقات برو بیرون خوش بگذرون برو تو گپ اینا حرف بزن با بقیه ارتباط برقرار کن چه زود چه دیر اون رابطه تموم میشد نه پس فک کردی میاد میگیردت؟؟؟حتی اگه بگه هم بازم نمیاد خودتو گول نزن الانم یه تایم باهم بودید خاطره ساختید خب باشه خوش گذشت دیگه به صلاح نبوده باهم باشید به توافق رسیدید و جدا شدید دیگه بیخیال شو

واسه خودت ارزش قائل باش زشته واسه یه دختر اینطوری بگه واقعا این نشد یکی دیگه طرف ده ساله ازدواج کرده ده تا بچه داره بازم جدا میشه اینطوری نمیکنه تو نهایتا دو سه سال باهاش باشی دیگه چیزی نیست که😑بس کنید انگار ده تا بچه دارین و سی ساله ازدواج کردین و هرروز و هر ثانیه باهم بودید😭

بابا نهایتا سه چهار سال باهم بودین انتظار داشتید بیاد بگیردتون؟؟چه زود چه دیر جدا می شدین دیگه وا

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

کار خوبی کردی

دوست نداشت

بدیاشو یاد خودت بیار

تا یه مدت تو فکرشی بدم تو فکرشی

ولی کم کم درست میشی

البته من خودم به شخصه بعد از اون شبی که تو بیمارستان زجه زدم یکمی بهتر شدم.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

خب به سلامتی وقت طلای خودت رو خریدی

واقعا کشش رابطه الکی ندارم تمومش نمکنه بعد ۳ ماه باز برگشت ولی بازم میگه چی میشه باهم باشیم

فارغ التحصیل هاگوارتز

کار خوبی کردیدوست نداشتبدیاشو یاد خودت بیارتا یه مدت تو فکرشی بدم تو فکرشیولی کم کم درست میشیالبته م ...

ولی دمتت گرم غرور و عزتتو زیر پا نذاشتی من انقدر سر این موضوع خود خوری میکنم که نگو

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

عزیزم برای همینه که میگن توی رابطه های دوست پسر و دوست دختری... هیچ تعهدی نیست. راحت پسره گردن نمیگی ...

بیشترین اسیب هم دختر میبینه