2777
2789

حتما برو دکتر سرسری نگیر من بخاطر همین پریود که لکه بود فقط سرسری گرفتم نرفتم کیست داشتم نفهمیدم ترکید مجبور به عمل شدم این و نگفتم بترسی ولی کلا این چیزا رو سرسری نگیر

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حتما برو دکتر سرسری نگیر من بخاطر همین پریود که لکه بود فقط سرسری گرفتم نرفتم کیست داشتم نفهمیدم ترک ...

۳ تا کیست تا پارسال داشتم الان نمیدونم چیشده اصلا با تنبلی

۳ تا کیست تا پارسال داشتم الان نمیدونم چیشده اصلا با تنبلی

پس حتما برو و بگو کیست داشتی این چیزا رو نمیشه نادیده گرفت و بیخیال شد خدایی نکرده اتفاق بدی میوفته

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

سر خود هم دارویی مصرف نکن

چشم

چشمت بی بلا گلم