2777
2789
عنوان

سقط عمدی

141 بازدید | 20 پست

چطور دلتون میاد یه موجود بی گناه و کوچیک و معصوم رو بکشید؟

کلی آدم میرن دکتر تا بتونن فقط یبار در تمام عمرشون مادر شن یا پدر شن

مثل آدمیزاد جلوگیری کنید این چه کارهای وحشتناکیه که با بی رحمی هم خودتونو آزار میدید هم اون طفل معصومو

کلی عوارض داره برای بدنتون دارید با جونتون بازی میکنید

از طرفی هم از نظر روحی و روانی خیلی بدتر اذیت میشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم شما جای مادری نیستی ک نصمیم ب سقط گرفته

هیچ وقت هم درد روحی و جسمی ک اون تحمل میکنه نمیکنی

من مادری ام ک مجبور شدم سقط کنم چون جنین سندروم دان بود بعد ی سال هنوزم ب یادش گریه میکنم و عذاب میکشم لطفا دردی ک نکشیدی و ب زبون نیار

اونی که دوا دکتر میره هزینه بچه آوردنم داره

خیلیا گاها با جلوگیری هم باردار میشن سمنان بچه ۴ روزه رو پدرش سرش و از تنش جدا کرده وسط دعوا بنظرت این لازم بوده به دنیا بیاد؟کودکان کار و بدسرپرست ؟؟ اینا به دنیا اومدنشون گناه بیشتری داره

من که دارم زندگیمو میکنمولی واقعا ناراحت میشم خیلی ظلمه

ناراحت نشو

ازون بچه ای که به دنیا اومده و داره سطل اشغالا رو میگرده و شب تو جوب میخوابه ناراحت شو

خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست...

گلم شما جای مادری نیستی ک نصمیم ب سقط گرفته هیچ وقت هم درد روحی و جسمی ک اون تحمل میکنه نمیکنی من ما ...

عزیزم من اصلا منظورم به شما نبود

اگر اشتباه رسوندم عذر خواهم ازت

شما بحثتون فرق میکنه با آدمایی که هی پشت هم حامله میشن و سقط میکنن

گلم شما جای مادری نیستی ک نصمیم ب سقط گرفته هیچ وقت هم درد روحی و جسمی ک اون تحمل میکنه نمیکنی من ما ...

فکر کنم منظور اسی سقط هایی هست که بچه رو نمیخوان نه شما که از سر اجبار اینکار رو کردید در هر صورت برای مادر واقعا سخته

اونی که دوا دکتر میره هزینه بچه آوردنم داره خیلیا گاها با جلوگیری هم باردار میشن سمنان بچه ۴ روزه رو ...

بنظر شما ادم نباید بسنجه که با چه فردی ازدواج کنه و از چه فردی بچه دار شه؟

اگرم نمیتونن نگه پاشته باشن اوکی

بدن پرورشگاه

ناراحت نشوازون بچه ای که به دنیا اومده و داره سطل اشغالا رو میگرده و شب تو جوب میخوابه ناراحت شو

به کجا رسیدیم که کشتن یه طفل بی گناه رو عادی جلوه میدید؟

بنظر شما ادم نباید بسنجه که با چه فردی ازدواج کنه و از چه فردی بچه دار شه؟اگرم نمیتونن نگه پاشته باش ...

ما بین بد و بدتر حرف میزنیم فامیل داریم مچ شوهرش و موقع خیانت دیده گفتیم طلاق بگیر بچه رو بنداز بدبختش میکنی پول نداری گفت نه من بزرگش میکنم به جون مامانم پول بستنی نداره برای بچه بخره الان این گناه نیست بنظرت؟