2777
2789
عنوان

عشق دوم من 🩶

| مشاهده متن کامل بحث + 3303 بازدید | 71 پست
شاید اینا فقط یه گوشه ای از خاطرات بود گوشه ی خیلی خیلی کم. ما بهم آمدن بهار و باران رو دیدیم باهم ب ...

ببخشید ولی نمیتونم هردوتون رو درک کنم

چقدر راحت عاشق و چقدر راحت فارغ شدید

شما اگه واقعا دوستش داشته باشی باید خودت رو به آب و آتیش بزنی تا باهاش ازدواج کنی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

ص ۳ عکسشون مونده.

ممنون

@niniyar

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18570103/عشق-دوم-من?postId=420642800

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نه دیگه اینجوریم نیستفکر کن شما یه گل خیلی زیبایی کاشتییادت رفته یه ذره اب زیاد دادی حالا یه شاخش خش ...

اقایون مجاز نیستن عکس بذارن تو سایت دفعه بعد لغو دائم میشین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

یک کاربر آقایی مدام از خودش عکس میذاره

https://www.ninisite.com/user/discussion/4d549f8f-38a6-42f8-be7b-5785560eb7f8/7777777777amir

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18534732/میشه-بگید-این-پسر-قیافش-چطوره?postId=420008649

قوانین سایتتون رو مطالعه کرده بودم تو بخش قوانین و مقررات چنین چیزی ندیده بودم. خانم ها مجاز هستند ولی آقایون مجاز نیستن پس باید اجازه تنظیم جنسیت به آقا رو در تنظیمات سایت نداشته باشید یا این تبعیض دلیل دیگه ای داره؟

قوانین سایتتون رو مطالعه کرده بودم تو بخش قوانین و مقررات چنین چیزی ندیده بودم. خانم ها مجاز هستند و ...

قانون مال سالها پیش هست تعداد اقایون کم بود و همون تعداد هم هیچوقت عکس نمیذاشتن کلا برای اقایون مجاز نیست عکس خودشون رو بذارن پروفایل یا تو سایت و اگر بذارن لغو دائم میشن

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

قانون مال سالها پیش هست تعداد اقایون کم بود و همون تعداد هم هیچوقت عکس نمیذاشتن کلا برای اقایون مجاز ...

کاش یه دسته بندی جدیدی برای اقایون که زیاد شدن بزارید تا این تبعیض نباشه اونا خودشون برای خودشون عکس بزارن...

قانون مال سالها پیش هست تعداد اقایون کم بود و همون تعداد هم هیچوقت عکس نمیذاشتن کلا برای اقایون مجاز ...

خب قوانین رو بروز کنید که چپ و راست بدون اخطار تعلیق نشیم

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید