2777
2789

مثلا میگن ما که عادیم فلان کار نکردیم و فلانیم

یکی میگه وای من میزارم دخترم با یه بچه اوتیسمی بازی کنه ببخشید خیلی هنر کردی مثلا رفتار درست داری لطف میبینی؟

باید بگم که تو داری وظیفه انسانی تو انجام میدی

یا مثلا بچه ها عادی که خودتون میگید چه گلی زدن سرمون چیکار کردن؟

والا من بچه دیدم وحشی حیوان کاری هم ندارم تربیت خانوادگی و فلان

اونایی که میترسن بچه هاشون با افراد معلول دوست بشن باید بگم

والا همون بچه ها عادی که بزرگتر میشن پسراشون تجاوز میکنن زنو شون میزنن دختراشون ن همشون ولی اکثر تو روی پدر و مادر نگاه نمیکنه

نمیفهمم این تمایز چیه

نمیگم الکی بیا ترحم بگو وایی من با یه بچه اوتیسمی معلول سندرم داون دوستم مهربوننن

خوب که چی توقع داشتی بزنتت اونم انسان مثل ما ها همه ما مشکل داریم ببخشید این طور میگم ولی خیلی ها هستن انقد پلشت هستن ولی دلیلشون اینه که از نظر جسمی سالمن و الا ماشاالله روی همه رو کم کرده ( مثلا همین دروغگویی همین حروم خوری همین تجاوز خودش یعنی عقب ماندگی)

#الکی ترحم نکنیم

#مثل کودکان عادی برخورد کنیم

#انسان باشیم با همه

ممنون ازتون

یه تاپیک خوندم درباره بچه ها ناراحت شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک همین کارو میکنمنه میزارم با بچع بی ادب بگرده نه بچه دزد نه بچه ای ک مشکل روانی داره

کاره خوبی میکنی

ولی فک میکنی تا آخر میتونی مراقبش باشی

قصد جسارت ندارم

ولی حرفتون علمی نبود

و اینکه میتونی تشخیص بدی که ایا ممکن نیست گاهی اوقات همون فرزند خوده ادم کسی باشد که بچه دیگران از راه به در میکنه گاهی اوقات پدر و مادر نمیتونه جلو بچه وایسه

کاره خوبی میکنی ولی فک میکنی تا آخر میتونی مراقبش باشی قصد جسارت ندارم ولی حرفتون علمی نبود و اینکه ...

قرار نیست من تا اخر عمرش مراقبش باشم

تا ۱۵ سالگی من مراقبشم

اخلاقش شخصیتش زندگیش راهش همش تا ۱۵ سالگیه

بعدش دیگ هیچی نمیتونه تغیرش بده

من شوهرم سر سفره حلال بزرگ شده همه دوستاش هم دزدن ده ساله که با رفیق دزدشه اما ی شکلات هم بر نداشته چون این اقا شخصیتش شکل گرفته از اینجا ب بعد مهم نیست

قرار نیست من تا اخر عمرش مراقبش باشمتا ۱۵ سالگی من مراقبشم اخلاقش شخصیتش زندگیش راهش همش تا ۱۵ سالگی ...

ولی من ادم دیدم 20 سال پاک بزرگ شده از یجا دیگه تغییر کردم

اگه کتاب روانشناسی بخونید متوجه میشید انسان ادم با ثبات نیست در ضمن به نون و پول حلال نیست به رفتار هست که شما میکنید وقتی میگی نمیزارم بچم با ادم اوتیسمی و معلول بازی کنه زیر 6 سال بالای 6 سال تکلیف معلومه

بچه اونو یاد میگیره از بچگی بی رحم

حرفت علمی نبود و با عقل جور در نیومد

موفق باشی

من ک همین کارو میکنمنه میزارم با بچع بی ادب بگرده نه بچه دزد نه بچه ای ک مشکل روانی داره

واقعا طرز فکر ها خانوم من دیدم بچه معلول دارن بچه بعدیشون دکتر و کارمند بانک شده اونا یه جا بزرگ شدن دیگ پس چرا چیزی نشده اینقدر ام تند نرو ب سلامت بچت نناز که به یه تشنج بنده من خودمم بچم معلوله بچمو از بچه های سالم بیشتر میتونم نمیزارم نزدیک بچم بیان اصن اجازه نمیدهم درحدی نمیبینمشون که بخوام بزارم طرف بچم بیان یکم آدم باشیم

واقعا طرز فکر ها خانوم من دیدم بچه معلول دارن بچه بعدیشون دکتر و کارمند بانک شده اونا یه جا بزرگ شدن ...

چقدر ت بد ذاتی

چقدررر بد ذاتی

خدا بهت رحم کنه با این قلب سیاهت خدا به بچت رحم کنه

مگر من گفتم بچه معلول ؟گفتم بچه ای ک مشکل روانی داره

جامعه ب بچه ای ک مشکل روانی داره کارت قرمز میده یعنی نزدیک ب این انسان نشید این انسان مریضه

وااییی ک خدا رحم کنه ب بچت با این قلب سیاهت

من خودم رشتم روانشناسی پس نیازی نیست کسی علمو یادم بده

معلومه سواد و فرهنگ ازت میباره اصن ترجیح میدم بچم معلول باشه کسی ام سمتش نیاد تا قاتل باشه یا با دزدا همسفره بشه