2777
2789
عنوان

ازدواج

269 بازدید | 35 پست

سلام وقت بخیر من یه دختر ۲۴ ساله ام که لیسانس دارم و برای کنکور فوق لیسانس کنکور دادم ک منتظر نتایجم و به احتمال زیاد قبولم

حدود سه ماهه با یکی از اقوام نامزد کردم که تو نیروانتظامی مشغوله و تحصیلات نداره

دوسم داره ولی مشکلم بی پول بودن خودش و خانوادشع

و همچنین تفاوت تحصیلی بین ما

روی پوشش هم حساسهه ولی من دلم میخاد آزاد و امروزی بگردم و ب خودم برسم ولی اون خوشش نمیاد

الان نمیدونم بعد ازدواج میزاره من دانشگاه و سرکار برم یا نه

میشه راهنمایی کنین❤

سرکار. رو فک کنم بذاره چون خودشحقوقی نداره و زندکیخرج داره از حقوق تو میاره تو زندگی

ولی پوشش خب مسلمه اذیت میشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همسر نیروی انتظامی که نمیتونه آزاد بگرده

یکم تحقیق و فکر کنید قبل دوستی و نامزدی

الان تازه داری فکر میکنی که پول نداره و معلومم نیست تحصیلات و شغلت چی بشه

پس قبلش چیکار کردی آخه دختر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب از اول باید بهش بگی سنگ هاتو وابکن

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشون کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

سرکار. رو فک کنم بذاره چون خودشحقوقی نداره و زندکیخرج داره از حقوق تو میاره تو زندگیولی پوشش خب مسلم ...

من از طرفی با خودم فکر میکنم شاید اگه دانشگاه میرفتم یا سرکار با یکی اوکی. میشدم که سطح بالاتری باشه و راحتتر بتونم زندگی. کنم...

همه حرفات و بهش بزن منطقی خواسته هات و بگو بعد از ازدواج تغییر نمیکنه نهایت اعتمادش زیاد میشه ده درصد بهتر میشه تصور اینکه میتونه ۱۰۰درصد تغییر کنه از محالاته

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
همسر نیروی انتظامی که نمیتونه آزاد بگردهیکم تحقیق و فکر کنید قبل دوستی و نامزدیالان تازه داری فکر می ...

الانم ک کاری نکردیم موقع آشناییمونه تو رفت و آمد اینو فهمیدم

کاش قبل نامزدیت ب اینا فکر می کردی عزیزمالان هم بشین منطقی نگرانیاتو باهاش مطرح کن تا زوده

الانم کاری نکردیم مشکل اینجاس میگه هفته دیگه عقد کنیم و من خیلی نگرانم چیکار کنم