2777
2789
عنوان

خرید گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 32 پست
ترکیبش که خوبه گوساله طبعش سرده گوسفندی گرماگه بوشو دوس نداری اول که کف گوشت حتما بگیر بعد پودر دارچ ...

چرخکردست

والا میگن گوساله و گاو نخورید مرضه منم میترسم چیزی نشه

بی احترامی ممنوع.

نه فقط فکرا و دغدغههات شبیهِ منه

انگار مشکلاتی هم ک برات پیش میاد مث مشکلات منه

تاپیکاتو که میخونم اینقد گرفتاریهات مثل گرفتاریای خودمن که حس میکنم اینارو خودم راجع ب مشکلات خودم نوشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم چون میگن گوساله گاو نخورید مرضه منم میترسم چیزی نباشه

نه نگران نباش. حرفهای الکی زیاده الانم خدارو شکر همه دکترن یه تزی میدن. ببین معمولا یه کیلو گوساله رو با نیم کیلو گوسفندی چرخ میکنن.ما معمولا یه رون گوسفندی که میخریم برش که میزنن یه جاهاییش به درد خورشتی اینا نمیخوره اونو با گوساله برامون چرخ میکنه.

نه فقط فکرا و دغدغههات شبیهِ منهانگار مشکلاتی هم ک برات پیش میاد مث مشکلات منهتاپیکاتو که میخونم این ...

ای خدا😢💔همزادیم😁🥴

چی بگم

دیدید هر روز ی مشکلی

هنوز تلویزیون ما درست نشدا😬😓😅یعنی اصلا گردن نگرفتن منم چیزی دیگه نگفتم و بلاک کردم

تا فردا ببینم چی میشه توکل بخدا

خدا بخیر کنه

بنظرم مثبت هم باید فکر کنیم ان شاالله درست شه همچی

فک کنم افکار شما بهتر از من باشه البته

من زیادی واکنش نشون میدم و همچیو بزرگ میکنم تو ذهنم فرکانس منفی موج میگیره😬😁🥴

ان شاالله که درست شه

شما اگر جای من بودید صاحبخونه پولتونو میخورد چیکار میکردید؟

بی احترامی ممنوع.

بله متاسفانه املاکی ها که اونجوری قصابا که اینجوری ...همجا ی مشکلی هست متاسفانه 😢بالاسرشونم باشیم ب ...

راستش الان یک سالی میشه ک من اصلا از قصابی خرید نمیکنم

فقط گوشت فروشگاهی مصرف میکنم

توام یبار امتحان کن شاید خوشت اومد

راستش الان یک سالی میشه ک من اصلا از قصابی خرید نمیکنمفقط گوشت فروشگاهی مصرف میکنمتوام یبار امتحان ک ...

گوشت فروشگاهی گوشتین خریدم بد نبود ولی گوشت خامش بوی خوبی نداشت پختش خوب بود

از سوپرمارکت میخرید؟چه برندی؟

بی احترامی ممنوع.

ای خدا😢💔همزادیم😁🥴چی بگم دیدید هر روز ی مشکلی هنوز تلویزیون ما درست نشدا😬😓😅یعنی اصلا گردن نگرف ...

من جای شما هستم

منم مستاجرم و صابخونه همینکارو باهام کرد

وقتی خونه رو خالی کردم اومد به شیر ظرفشویی و لکه چسب روی شیشه پنجره گیر داد و ۴ تومن از پول پیشم کم کرد

چون برای انفجارهای جنگ اسفندماه چسب زده بودم پشت شیشه ها، بعد لک چسبها روی شیشه مونده بود و پاک نمیشد، درصورتی که شیشه ها مات و قدیمی بودن، ولی به همونا گیر داد و از پولم کم کرد

ببین هزار تا عامل به خرید چرخکرده دخیله پاک نردن نشستم خونشو نگرفتن حیوون چه علفی رو خورده باشه و.. ...

تو دامداری بزرگ شده یا تو صحرا مریض هست یا نه واکسناشو زده با جوون باشه نر یا مادگیش زایمان کرده باشه یا نهو....

بازم بگم؟

گوشت فروشگاهی گوشتین خریدم بد نبود ولی گوشت خامش بوی خوبی نداشت پختش خوب بود از سوپرمارکت میخرید؟چه ...

من از فروشگاه جانبو خرید میکنم

برندشو دقت نکردم، هر برندی که داشته باشه میگیرم، کیفیتاشون فرقی نداره

گوشتاش تازه و بهداشتی هستن، من که یک ساله مشتریش هستم

من جای شما هستممنم مستاجرم و صابخونه همینکارو باهام کردوقتی خونه رو خالی کردم اومد به شیر ظرفشویی و ...

خدا واقعا لعنتش کنه

خدا کنه تقاص پس بدن

شما محافظت کردید از پنجره لعنتیش که نشکنه بعد اینجوری😓صاحبخونه قبلیمم الکی اذیت کرد گیر داد با اینکه کلی ضرر زد اون خونه بهم کلی با اینکه میدونست ولی اذیت کرد ۸ تومن پولمو خورد بسیار آدم دارا و مال دار ولی حریص بدذات پولخور

چجوری میخوان زندگی کنن با این کاراشون من که راضی نیستم

بی احترامی ممنوع.

خدا واقعا لعنتش کنه خدا کنه تقاص پس بدن شما محافظت کردید از پنجره لعنتیش که نشکنه بعد اینجوری😓صاحبخ ...

ایشالا ایشالا ایششششالا صابخونه بشی و خودت مستاجر بیاری

و با انصاف با مستاجرت رفتار کنی

و لذت و شیرینیِ این کارو حس کنی