2777
2789
عنوان

دو روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 27 پست
دینی ۱۹.۷۵/ ادبیات ۱۸.۵ تا ۱۹/ ریاضی ۱۷/ زبان ۱۸.۵/ عربی ۱۸/ فیزیک ۱۸.۵/ هویت۱۸/ سلامت ۱۵/ شیمی ۱۷.۵ ...

بنظرم پرستاری ازاد میاری یا اتاق عملو اینا

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ۴۰۳ هیچی قبول نمیشم اصلاموندمچیکار کنم جواب خانوادمو چی بدم

کاش منم قبول نمیشدم چیز دیگه واقعا فکرش که باز همه چی بیارم غیر پزشکی روانی ام میکنه

این دو روز بشین تحلیل کنکور های اخیر رو ببین بالای ۲۰ میزنی میاری پیرا

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
یعنی منم برم؟بنظرت چه رشتی ای برم؟تو رشته خودم که تجربیه با این وضعیتم هیچی نمیارم..

نمیدونم هرکس با توجه به زندگی خودش باید تصمیم بگیره

من عاشق ریاضی بودم و هستم و خواهم بود و با توجه به همونم رفتم یه رشته فنی

تو ببین چی دوست داری

هیچ چیز به نظرم تو دنیا بدتر از پشت کنکور موندن نیست، فشارشو فقط اونایی که چندسال پشت موندن درک میکنن

ادم واقعا روزی ده بار روانی میشه

اگه واقعا میتونی باز بخونی و تمومش کنی باز بمون اما اگه حس میکنی دیگه نمیتونی یک بار واسه همیشه تصمیمتو بگیر و راهتو از کنکور جدا کن

من ترم اول سر یکی از کلاسامون استادمون برگشت گفت اگه اومدین این رشته بدونین خدا دوستون داره، من اون لحظه واقعا به خودم گفتم شاید مسیر درست تو این بوده نه اونی که گیر داده بودی بهش...

میخوام بهت بگم فکر نکن قبول نشی دنیا تموم میشه

هررررجا و هرررر رشته ای بری میبینی اووووو پنجاه نفر دیگه عین خودت سرکلاسن

اونقدر دلقک بازی درمیارن همه چی یادت میره😂

ولی اگه حسرتش تا ابد باهات میمونه یک بار دیگه تلاشتو بکن

از تههههه دلم دعا میکنم به هدفت برسی 💕

کاش منم قبول نمیشدم چیز دیگه واقعا فکرش که باز همه چی بیارم غیر پزشکی روانی ام میکنه این دو روز بشین ...

بخدا من علوم ازمایشگاهی هم بیارم میرم حتی ازاد🥲

میدونی واقعا ادم تنبلی نیستم

ولی زندگیم خیلی خیلی داغونه

یجوریه که انگار یروز نمیتونم آرامش داشته باشم انقدری که دیگه الان افسردگی و حال بدم نمیزاره درس بخونم

واقعا تحلیل کنکورا تاثیر داره؟

از چه سالی به بعد ببینم؟

و اینکه بنظرت همایش ببینمیا تحلیل کنکور؟

بنظرم پرستاری ازاد میاری یا اتاق عملو اینا

فقط قبول بشم بهشون نشون بدم به چیزی آوردم😂

خودم علوم پایه دوست دارم

نمیخوام دیگه پشت بمونم باز خوبه به تو اجازه دادن چند سال بمونی

من یکسال موندم الان میگن دیگه امسال باید بری

نمیدونم هرکس با توجه به زندگی خودش باید تصمیم بگیره من عاشق ریاضی بودم و هستم و خواهم بود و با توجه ...

واقعا حرفات خیلی بهم روحیه داد عزیزم مرسی از انرژی مثبت و ارزوی قشنگت امیدوارم توهم موفق ترین باشی مهربون🫂❤️✨️

موقع اعلام نتایج یه جنگ درست حسابی تو خونه داریم از الان گریم داره در میاد بخدا

کل خونه کنکوری ها همینه

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
فقط قبول بشم بهشون نشون بدم به چیزی آوردم😂خودم علوم پایه دوست دارمنمیخوام دیگه پشت بمونم باز خوبه ب ...

صد در صد قبول میشی

باور کن شرایط من خیلی سخته فکرشو کن از من توقع پزشکی دانشگاه تهران دارن🥲😂

بخدا من علوم ازمایشگاهی هم بیارم میرم حتی ازاد🥲میدونی واقعا ادم تنبلی نیستمولی زندگیم خیلی خیلی داغ ...

نه همایش وقت نمیشه دیگه زیست رو رو خوانی کن حل ۴۰۳,۴۰۴ ببین یه نگاه هم به فرمولا بکن از فیزیک شیمی هم حفظیات فراهانی باید این دو روز بالای ۱۵ ساعت بزاریا میشه بهت قول میدم