2777
2789
سریاله ، درام و طنز بازیگراشو ببین ، ارزش دیدن دارهاز چهارشنبه مجدد پخشش شروع میشه پارسال تا قسمت ۱۳ ...

اعع صابر ابر توشههه

میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه دعا کنه تابستون امسال به حاجتم برسم🥲❤️.

رویای نیمه شب چ ژانری داره؟؟

من گذری دیدم

سبکش قدیمیه، یه جو معنوی هم داره

اگه اشتباه نکنم درمورد امام زمانه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعع صابر ابر توشههه

yesssss

پدرام شریفی هم هست 🥺🤍

من نه دیوونه ام و نه مستعد تراپیست .نه تاکسیکم و نه رد فلگ. فکر میکنم اونقدر خوب نقش بازی کردم که توام باورت شد آدمم؟بابا من گربه امممم 🐈فقط مجبورم تظاهر کنم به آدم بودن، چون حوصله ی پنجول کشی با همنوعینم رو ندارم.

چطور فیلمیه عزیزم

بیست و یک، معمایی پلیسیه، قتل و گروگانگیری و...از اونایی که میره تو گذشته

کوری هم جریاناتی پیش میاد که ریشش به گذشته برمیگرده، عروس و داماد شب عروسیشان مشروب تقلبی میخورن و داستان شروع میشه

اسم کاربریم از سر استیصاله🫥

من گذری دیدمسبکش قدیمیه، یه جو معنوی هم دارهاگه اشتباه نکنم درمورد امام زمانه

اوکی عزیزم

هرچند به من باشه ترجیح میدم بشینم لیسانسه ها و شمعدونی و دیوار به دیوارو دوباره ببینم:)

الان چی میبینی مگهه

بیست و یک، معمایی پلیسیه، قتل و گروگانگیری و...از اونایی که میره تو گذشتهکوری هم جریاناتی پیش میاد ک ...

بنظر جالب میان