2777
2789
دو سه نفر گفتید غیبت این هنه تعریف

خب به توچه به توچهه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث کردن جایز وخوبه اگر موضوعش کمک به رفتار وزندگی وپربار،باشه

درسته

بدترین جمله ی جهان تعلق میگیره به 'از تو انتظار نداشتم' میدونی معنیش چیه؟ معنیش اینه که من انقد بهت اعتماد داشتم و انقد بهت پناه آوردم که فکر میکردم تو با همه ی این جماعت فرق داری، اما توعم نابودم کردی.

این جواب تو نبود خودت چرا ریپ زدی

جواب نمو بده به توچه اخه هرکسی هرچی بخواد حرف میزنه راجبش تو میخوای مثلا چیکار کنی ریپ میزنی به بقیه تو برو خودتو درست کن تو سایت زنونه هستی بعد از غیبت بدت میاد؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

از اکو بیا پایین ....

وات؟

جواب نمو بده به توچه اخه هرکسی هرچی بخواد حرف میزنه راجبش تو میخوای مثلا چیکار کنی ریپ میزنی به بقیه ...

تو جوابت گرفتی

اونجواب یکی دیگه بود

مگه تو کاری دیگران هم باید دخالت کنی؟

یه محبتی کن برو یکم درباره مجازی بخون بفهمی چیه

البته اگر....

تو جوابت گرفتی اونجواب یکی دیگه بود مگه تو کاری دیگران هم باید دخالت کنی؟یه محبتی کن برو یکم درباره ...

تو یه محبتی که از این سایت برو بیرون 🙄😂😂😂

ببخشید سهمت دستکاری کردم 🤣😅

خاله زنک

هر عقلی یه طرز فکری داره .اون دیگه ب من ربط نداره🤣کاری از دستم برنمیاد✌🏿

اره والا خداروشکر یه عقلی دارم مثل یه سری از مردا نیستم

حالا باخودت حتما میگی یه سریا خوب کیه باید بگم کسایی مثل تو 🙄 ریپ نزن جواب نمیدم از بس بی ارزش هستی معلومه چجور ادمی هستی😀🚶🏼♀️🚶🏼♀️

اره والا خداروشکر یه عقلی دارم مثل یه سری از مردا نیستم حالا باخودت حتما میگی یه سریا خوب کیه باید ب ...

اگه بودی که عاقل بودی خانم یه سریا🤣

جواب دادنت و ندادند مهم نیست

چون یه ادم تا الان باید فهمیده باشه تو چه جور

💁🏿♂️💁🏿♂️

دیگه قرارم نیست جوابت بدم یه سریا😅