2777
2789
عنوان

اون های که حسایت فصلی دارند...

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست

من و دخترم سه ساله ک مهر ماه ک میشه آنفولانزا میگیریم و درمانش هم دوماه طول میکشه.الان باردارم و بشدت وحشت دارم از شروع پاییز  هم واس نی نی هم واس دخترم ک باید بره مدرسه اول مهر

شنیدم واکسن انفولانزا هم ضرر داره.واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقدر دکترای مختلفی رفتم هیچکدومم اثر نداشت برام

آخرش یکی از فامیلامون یه قرص بهم معرفی کرد که روزی یه دونه میخورم و خوب خوب شدم اسمشم سیتریزین هستش

نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمیکند من از سکوت موریانه میترسم.
ممنون گللم ، اینجاهم نمیتونم یه دکتر خوب پیدا کنم اصلا حالم خیلی بده😢

خواهش میکنم عزیزم. درکت میکنم خیلی سخته.من خودم متولد ارومیه ام بخاطر کارشوهرم ساکن قم هستیم. قبلا ارومیه یه بنر زده بودند کلینیک مخصوص آلرژی های فصلی.اسمش یادم نیست چی بود فصل تابستون بود گفتم بگم تو خیابون دقت کن شاید بازم تبلیغ کنن یا از کسی بپرسی یا از۱۱۸. شاید اونجا بری مشکلت حل بشه چون نوشته بود مختص آلرژیه. منم میخواستم برم دیگه دیدم با این داروها خوب میشم نرفتم.

اگر فقط ابریزش بینی و خارش چشم سوزش گلو و گاها سرفه دارین میتونین لیتریزین خارجی استفاده کنید شبی یک دونه به شدت عالیه. برای افرادی هم که الرژی شون اوت کرده عالیه کلا سرفه شدید و تنگی نفس و ابریزش بینی رو در مدت ده شب قطع میکنه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

یک چیز دیگه هم بگم اگر با داروی دز پایین نتیجه گرفتین اصلا داروتون عوض نکنید مثلا سیتریزین واسه خیلیا موثره همونو بخورین چون هرچی دارو قوی تر استفاده کنید بدنتون مقاوم میشه و دیگه دز پایین تاثیر نداره. من خودم باید داروهای دز بالا استفاده کنم

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
اگر فقط ابریزش بینی و خارش چشم سوزش گلو و گاها سرفه دارین میتونین لیتریزین خارجی استفاده کنید شبی یک ...

سلام ، خوبی؟  من ابریزش بینی خارش چشم و سوزش گلو همه چی دارم ، و فقط این ها هم نیست گلوم بشدت مخاره و اونقدر خاروندم زخم شده و حتی یکم خون اومد یبار و وقتی سرم میزارم رو بالش‌ بینیم سریع  میگیره اصلا نمیتونم نفس بکشم شبا خیلی اذیت میشم از یطرف بینیم کاملا گرفته و از یطرفم از دهنم نفس میگیرم گلوم میسوزه و خشک میشه ببخشی خواستم بپرسم این مشکلات شما هم داشتین حل شد؟

من کهیر میزنم، آبریزش بینی، خارش چشم و تنگی نفس دارم. تنگی نفسم خیلی شدیده جوری که شبا حس میکنم یکی داره خفم میکنه هر کاری میکنم نمیتونم نفس بکشم. دکتر میگه آسم نیست آلرژیه. دم کرده بابونه هم خوردنش و هم بخور دادن باهاش، دم کرده گل ختمی، اسطوخودوس میگن خیلی خوبه. منم تا حدودی کمتر شده آلرژیم بعد مصرف اینا

من کهیر میزنم، آبریزش بینی، خارش چشم و تنگی نفس دارم. تنگی نفسم خیلی شدیده جوری که شبا حس میکنم یکی ...

سلام عزیزم ایشالا توهم خوبه خوب میشی ، ممنون بابت راهنماییت😚

سلام ، خوبی؟  من ابریزش بینی خارش چشم و سوزش گلو همه چی دارم ، و فقط این ها هم نیست گلوم بشدت م ...

اره منم همینجوری بودم باید حتما متکاتونو چهل پنج درجه بزارین یعنی سه تا متکا بزارین روی هم و بعد بخوابین خیلی تاثیر گذاره. قرص هم خیلی خوبه حتما استفاده کنید مثلا سیتریزین. لوراتادین اینها دزشون کمه راحت درمان میشین فقط شب به شب یکدونه بخورین

2790
2778
2791
2779
2792