2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست
من اصلا خوشم نمياد از اين كارااا،اصلا اون لحظه نگرانش نميشما كه نكنه اتفاقي بيفته براش يا دلم بسوزه، ...

دست رو تو بلند نکنه حالا هر غلطی میخواد بکنه!

اگه مخالف نظر منی نظرت محترمه ولی برا خودت نگهدار☺                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من يبار شوهرم اينكارو كرد رفتم سرشو كرفتم تو بغلمو بوس كردمو كريه كردم خيلي ترسيدم اونم كريه كرد يك بايد منو اروم ميكرد بلن بلند كريه ميكردم😐😐 ميكفت هميايه ها ميشنون زشته البته عقد بوديم رفته بوديم خونه ايندمون نصف شب خواستم بزنم از خونه بيرون نتونست جلمو بميره سرشو كوبيد ديوار

ینی عادت همیشگیشه ؟

من فقط تو این سه چار سال زندگیمون یه بار خیلی رفتم رو اعصابش با مشت زد تو ساعت روی دیوار از عصبانیت بعدش من ترسیدم دیدم دستش زخم شده دیگه آرومش کردم آشتی کردیم و شد آخرین بارش

دیگه هم جرات نکردم درون حد سر به سرش بذارم بیشتر با آرامش کارخودمو پیش میبرم بیشتر جواب میده تا جیغ و دعوا

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
وضع پولیش چطوره ؟ و کارش.  میتونه عامل خستگیش باشه و فشار . گاهی ادما هیستریک میشن.

وضعيتمون خوبه خداروشكر،اما بخوره توسرش وضعيت ،خيلي ادم ريلكسيه،الان اگه برم براي خواهرم يا مادرم تعريف كنن باورشون شايد نشه،خيلي ارومه،اما اين آروم بودن نيست 

یکی تاپیک زده بود شوهرم موقعه نزدیکی یه سیلی بهم میزنه البته هر شیش ماه یه بار😐😐😐😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الان چ کمکی از دستمون بر میومد 

اه کاش میخوندم

اگه مخالف نظر منی نظرت محترمه ولی برا خودت نگهدار☺                      
ینی عادت همیشگیشه ؟ من فقط تو این سه چار سال زندگیمون یه بار خیلی رفتم رو اعصابش با مشت زد تو ساعت ...

ما يكساله ازدواج كرديم بار دوم بود يا سوم خيلي دعوا نكرديم خب شايد دعوا شه هي اين كار كنه،چون اصلا أهل دعوا نيست،من خودم قاطي تر از اونم ولي اصلا به خودم اسيب نمي زنم،فكر كنم از سرش خون اومد ولي من أهميت ندادم

ما يكساله ازدواج كرديم بار دوم بود يا سوم خيلي دعوا نكرديم خب شايد دعوا شه هي اين كار كنه،چون اصلا أ ...

خب پس سعی کن قلقشو پیدا کنی و ازین به بعد تا اون حد دعوا رو پیش نبر

من اون لحظه خیلی از خودم بدم اومد که عمدا انقد رفتم رو اعصابش چون از قصد این کارو کردم ولی بعد که اینجوری کرد دلم سوخت 

مردا بیشتر اعصابشون درگیره مسائل بیرونه وقتیم تو خونه انقد سرشون جیغ جیغ کنیم معلومه که قاطی میکنن هرچند که به هیچ عنوان این حرکتو قبول ندارم ولی خب پیش میاد چون شمام میگی معمولا آدم آرومیه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

پس میتونه  ادمی باشه که  برای جلب توجه این رفتار رو از خودش نشون میده که  اصطلاحا میگن  .شخصیت   نمایشی داره و بیشتر در دعوا خودشو نشون میده. که  نباید بهش توجه بشه اون موقع. و باید حتما بره دکتر  روانشناس تا روی شوهرتون کار بشه.