2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 109 پست
والا نمیدونم من یه نظر دادم تو این تاپیک اون میگفت تو میخوای بزاری دهنت بعدم شروع کرد کل خانوادمون ...

بله خیلی کارش زشت بود که وسط دعوا اسم مادرتو آورد و فحشش داد . خدا مادرتو رحمت کنه منم مادرم و از دست دادم و واقعا سخته برام کسی بخواد بهش فحش بده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
گزارشش زدمنه اصلا چش بود یهو بی دلیل روی تو ریپ زد😐😐

ببین بجای من حرف میزنه من فقط اینجا یه نظر دادم اونم از کامنت اول فوش زشت داد تا آخر گفتی میخوای بزاری دهنت از اول بخون متوجه میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی بعدش خیلی حرف های زشتی به هم زدین .آخه اصلا ارزش داره بخاطر یه پست همدیگه رو به فحش و ناسزا ببند ...

راست میگی عزیزم ببخشید من از شما معذرت میخام ولی برو نگاه کن من فقط جواب دادم هرچی گفت رو فقط جواب دادم

میدونی چرا ؟ آدم فک دهن قبلا دهن لغی کرده با کلاسا جوابشو ندادن . خیال کرده ازش میترسن

اینارو یکجایی باس بهشون فهموند مسجد جای ... نیست

بله خیلی کارش زشت بود که وسط دعوا اسم مادرتو آورد و فحشش داد . خدا مادرتو رحمت کنه منم مادرم و از دس ...

ممنون عزیزم من اصلا این آقا رو نمیشناختم یه رو ریپ زد چون تو یه نظر دادی میخوای بزاری دهنت منم ناراحت شدن این شروع کرده به دادن فوش ناموسی به مادر بدبختم که ۱۰ ساله زیر خاکه خدا ازش نگذره میشه لطفا گزارش بزنی واقعا حالمو بد کرد هنوز دستام میلرزن

ببین بجای من حرف میزنه من فقط اینجا یه نظر دادم اونم از کامنت اول فوش زشت داد تا آخر گفتی میخوای بزا ...

بیسواد برو دوباره بخون من شروع کن به فحاشی

من نگفتم بذاره دهنت

من نوشتم برو بشین پای مشقت تا نخورده تو دهنت

بشوخی گفتم

تو خودت جونت میخاره که تو دهنی رو بجای تو دهنت گذاشتن تصور کردی و بهم گفتی غلط کردی و گوه خوردی

والا نمیدونم من یه نظر دادم تو این تاپیک اون میگفت تو میخوای بزاری دهنت بعدم شروع کرد کل خانوادمون ...

خاک تو سرت منحرف بیسواد

برو یبار دیگه بخون ببین من اینی که گفتی رو نوشتم که اینطور پریدی بهم ؟

راست میگی عزیزم ببخشید من از شما معذرت میخام ولی برو نگاه کن من فقط جواب دادم هرچی گفت رو فقط جواب د ...

شما نباید وسط دعوا اسم مادرش و میاوردی مادر هرکی براش مقدسه مخصوصا که گفت مادرش هم فوت شده

میتونستی خیلی بی تفاوت ازش رد بشی .گاهی جواب ندادن خودش یه جواب دندان شکنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ممنون عزیزم من اصلا این آقا رو نمیشناختم یه رو ریپ زد چون تو یه نظر دادی میخوای بزاری دهنت منم ناراح ...

منم وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم نباید وسط دعوا اسم مادر میآورد خیلی کارش زشت بود . کاش جوابشو نمیدادی که کار به اینجا بکشه گاهی باید رد شد

شما نباید وسط دعوا اسم مادرش و میاوردی مادر هرکی براش مقدسه مخصوصا که گفت مادرش هم فوت شده میتونستی ...

ببخشید

بعد حکم حروم زاده گفتن چیه پس ؟ حروم زاده ینی چی ؟ به پدر و مادر توهین کردن نیست بنظرت ؟

برو ببین پیامهاشو

بلند شده مثل بچه ها

رفته تو تاپیکهای قبلی من شروع کرده به چرت و پرت گفتن

منم وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم نباید وسط دعوا اسم مادر میآورد خیلی کارش زشت بود . کاش جوابشو نمیدادی ...

آره واقعا پشیمونم که جواب همچنین آدم بد دهنیو دادم که به مادر هم رحم نمیکنه من نمیدونستم آقا هست و گرنه باهاش دهن به دهن نمیشدم اگر پای مادرمو وسط نمیکشید جوابشو نمیدادم ولی بازم پشیمونم حیف خودم

ببخشید بعد حکم حروم زاده گفتن چیه پس ؟ حروم زاده ینی چی ؟ به پدر و مادر توهین کردن نیست بنظرت ؟برو ب ...

کار جفتتون اشتباه بود . با این کار شأن یه خانوم پایین میاد زشته اصلا مثل دوتا بچه بیوفتین به جون هم و فحش بدین بهم مقصر جفتتون هستین که هی ادامه دادین تا کار به فحش های اینجوری رسید

آره واقعا پشیمونم که جواب همچنین آدم بد دهنیو دادم که به مادر هم رحم نمیکنه من نمیدونستم آقا هست و گ ...

اون کاربر هم خانومه چرا میگی آقا . تو بیو زده خانم

اره کاش اصلا دهن به دهن نمیشدی

اون کاربر هم خانومه چرا میگی آقا . تو بیو زده خانم اره کاش اصلا دهن به دهن نمیشدی

اگر خانم بود انقدر حرفای زشتی نمیزد برو از اول بخون چه حرفایی بهم زده بنظرت یه خانم میتونه این حرفای ریکیکو بزنه؟

کار جفتتون اشتباه بود . با این کار شأن یه خانوم پایین میاد زشته اصلا مثل دوتا بچه بیوفتین به جون هم ...

عزیزم من مقصر نیستم

خواهش میکنم یکم وقت بذار برو پیامهارو از صفحه ۳ شروع کن به خوندن . خودت متوجه میشی

الانشم تو دفاعیات خودش ببین چی نوشته؟

میکه این بمن گفته بذارم دهنت ؟؟

درصورتیکه من نوشتم

برو پسین پای مشقت ؛ تا نخورده تو دهنت تازه اونم با استیکر خنده

ینی اصصصلا نخووووونده ؛ نخونده فکر مسموم و منحرفش رفته یه سمتی دیکه و اومدست به بدوبیراه گفتن

منم جوابشو دادم تا بدوند مسجد جا .... نیست.