2777
2789
بعد ۱۲ سال کات؟چجوری پیدات کرد؟

از طریق دوستام به هرکسی میگفتم سلام بعد چند ماه ردیابی میکرد چند بارم امتحانم کرد ببینه واقعا دوستش دارم یا نه همه جوانب سنجید بعد برگشت چون به شدت مغرور و بی گدار به آب نمیزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوایل خیلی تلاش کردم بعد فقط شب های جمعه ناد علی میخوندم یه مدت بعدم کلا با خدا و ... همه دعوام بود ...

منم تورابطه نرفتم حوصله کسی دیگ ندارم. صبرکردم ببینم میاد یان. منم بی خیال شدم دعا کن گلم برام

عع پس امیدوارباشم. نمیدونم. نیاد خاستگاری نمیخام. اینم میگفت صبرکن صبرکن. دروغه ب نظرم.

این موقعی که باهم بودیم دیپلم هم نداشت پیش باباش کار میکرد رفیق باز بود و ... روزی که کات کردیم همه اینارو زدم تو سرش و رفتم .بعد که اومد ارشد گرفته بود شرکت خودشو داشت خونه و باغ و ... داشت بعد اومد سراغم

از طریق دوستام به هرکسی میگفتم سلام بعد چند ماه ردیابی میکرد چند بارم امتحانم کرد ببینه واقعا دوستش ...

منم پیام ندادم یماهه. خودم پیام ندم. چون التماس کرد من نموندم جدی میخاستم بشه

چجوری عاشقش کنم حالانمیدونم عاشق بود یا ن

نشونها را ببین چقدر برا بودن باهات وقت میگذاره چقدر براش اهمیت داری و چیزای اینجوری چون پسری عاشق نباشه مهمتر از خودش هیچی را نمیبینه.

اگر دیدی عاشقت نبوده یا نیست ولش کن به نظرم