2777
2789
عنوان

ما چه کمکی میتونیم بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12019 بازدید | 758 پست

یک منتظر کسی نیست که در فرج امامش فقط به دعا بسنده کنه

(دعای همراه تضرع عمل تو بعد فردی و اجتماعی)

او نماینده و پیرو امام غایبش در عصر غیبت هم هست، باید تو زمینه حق و عدالت و دستگیری .. همون کاری رو بکنه که امامش اگر حاضر بود، میکرد:👇

· یاورمظلوم

· دشمن ظالم

· دستگیر فقیر

· صادق و امانتدار

· آمر به معروف و ناهی از منکر🤕

منتظر راستین نه تنها در آرزوی دولت کریمۀ عدل جهانیه، همراهش با خودسازی و تزکیه نفس و دوری از گناه، سنگ بنای آن جامعه را با اخلاق و رفتارش میسازه🤌

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مطالعه کن تبلیغ کن وآگاهی بده (با حوصله و مهربونی)

بعضی ها امام زمان رو نمیشناسن یا ناامیدن.یا دچار شک و شبهه تو میتونی:

تو جمعهای دوستانه، یه حدیث یا مطلب کوتاه از امام زمان بگی.

از زیبایی های پس از ظهور ..

از آیه ها و احادیث مهدوی تا تشرفات..

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

« بسم الله الرحمن الرحیم »اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الر ...

انشاالله امضای مولا پای حاجت دلتون 🤲🌹

چشمتون منور بشه قلبتون شاد از دیدن روشون

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

این قسمت زیارت جامعه رو دوست دارم...

صَلَّي اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَي عِتْرَتِكَ الطَّاهِرَهِ الطَّيِّبَهِ يَا مَوَالِيَّ كُونُوا شُفَعَائِي فِي حَطِّ وِزْرِيوَ خَطَايَايَ

درود خدا بر تو و بر عترت پاك و پاكيزه ات، اي سرپرستان من، شمادر ريختن بار گناه و خطاهايم شفيعان من باشيد،

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

روزانه صلوات فرستادن. چه یه دونه چه هزار تا

استوری و پروف امام زمانی گذاشتن