2777
2789
عنوان

ما چه کمکی میتونیم بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12019 بازدید | 758 پست

اللهم عجل لولیک الفرج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

یا صاحب الزمان

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک منتظر کسی نیست که در فرج امامش فقط به دعا بسنده کنه

(دعای همراه تضرع عمل تو بعد فردی و اجتماعی)

او نماینده و پیرو امام غایبش در عصر غیبت هم هست، باید تو زمینه حق و عدالت و دستگیری .. همون کاری رو بکنه که امامش اگر حاضر بود، میکرد:👇

· یاورمظلوم

· دشمن ظالم

· دستگیر فقیر

· صادق و امانتدار

· آمر به معروف و ناهی از منکر🤕

منتظر راستین نه تنها در آرزوی دولت کریمۀ عدل جهانیه، همراهش با خودسازی و تزکیه نفس و دوری از گناه، سنگ بنای آن جامعه را با اخلاق و رفتارش میسازه🤌

این آخرالزمان که میگن، یعنی هر کدوم از ما میتونیم یا سرباز باشیم 🥰یا سربار😔

نمیخواد حتماً کار خارق العاده بکنیم.

☀️همین که صبح پا میشیم میگیم خدایا به من توفیق بده امروز بنده بهتری برات باشم، همین که جلوی یه گناه کوچیکو میگیریم،... اینا همه شد یا لیتنی

بیا امشب یه عهد تازه ببندیم. دستاتو بده بالا، منم دستامو میارم بالا، بگیم: خدایا ما رو از یارای امام زمان قرار بده، نه از اونایی که وقتی میاد شرمنده بشیم.

قول میدی؟ 🤝🌱

اگر کسی از شما پرسید

آسان ترین،شیرین ترین و مفیدترین

کار چیست؟

به او پاسخ دهید:

یادِ قطب عالم امکان،پدر مهربان و ولّیِ زمان،شریک قرآن،فرمانروای زمین و آسمان، حضرت مهدی عجل الله فرجه!

👌این دستورِ آیت الله مصباح (ره) است.

من تو جمع های خانوادگیمون یهو بچها رو صدا میکنم حلقه ای میشینن یه مطلب در مورد امام زمان میگم که در حد فهم بچها باشه

انقد با اشتیاق گوش میدن

میگن چه جالب ما اینا رو نمیدونستیم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿