2777
2789
عنوان

ما چه کمکی میتونیم بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12019 بازدید | 758 پست

خوندن دعای سلامتی بوقت اذان یا قنوت نماز

و ایام عزاداری

اول هر ماه قمری صدقه برای حضرت

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🥀 او می شنود؛ هر روز چند دقیقه ای درد و دل کن با امام زمان!

🔸آیت الله میلانی میفرمودند :

هر روز بنشینید یک مقدار با #امام_زمان (عجلالله فرجه) درد و دل کنید؛ خوب نیست شیعه روزش شب شود و شبش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد.

بنشینید چند دقیقه ای، ولو آدم حال هم نداشته باشد مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند.

📌به نقل از علامه مجلسی از جانب سیدابن طاووس نقل شده راوی گوید:

من به امام هادی (علیهالسلام) نامه ای نوشته و گفتم اگر انسان بخواهد با امام زمانش صحبتی داشته باشد باید چه کند؟

حضرت در جواب نامه ام فرمودند : هرگاه حاجتی داشتی کافیست لب هایت را حرکت دهی یعنی آهسته و زیر لب با امام زمانت حرف بزنی که جواب به تو می رسد.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

♨️ عملی مورد رضایت امام زمان عجل الله فرجه

🔹 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:

آقایی می‎گفت: محضر #امام_زمان علیه السلام مشرّف شدم، ولی نمی‎دانستم اصلاً محضر چه کسی هستم! کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از این‎که دیدارمان تمام شد، یک‎دفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! اما دیدم دیگر گذشته است.

🔹 این آقا می‎گفت که من ضمن صحبت‎هایم به ایشان عرض کردم: خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت می‎شوم. کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. مدام این‎ها را تکرار کردم.

🔹 حضرت فرمود: «یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع می‎شود، این است که به محض این‎که صدای اذان بلند شد، دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی! »

🔺 [این نقل] خیلی موافق اعتبار است!

📚برگرفته از کتاب «حضرت حجت علیهالسلام »؛ مجموعه بیانات آیتالله بهجت قدسسره درباره حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

به بچه ها گفتم باقی مانده غذا رو به نیت آقا و اموات برای حیوانات و پرنده ها بریزند

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سعی کنیم زینت اهل بیت علیهم السلام باشیم با اخلاق و رفتار مناسب داشتن

توی جامعه، توی خونه، توی محل کار، توی محل درس و ..

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

به نیت ظهور آقا نمازمون و اول وقت بخونیم

🔅 مرور روزانه اعمال بخاطر امام زمان ...

👌 هرکسی تو هر جایگاهی میتونه برای امام زمان کار کنه. کاری که برای #امام_زمان انجام بشه کوچک و بزرگ ندارد.

!?️شما برای امام زمان چه کاری میکنید؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

مطالعه کن تبلیغ کن وآگاهی بده (با حوصله و مهربونی)

بعضی ها امام زمان رو نمیشناسن یا ناامیدن.یا دچار شک و شبهه تو میتونی:

تو جمعهای دوستانه، یه حدیث یا مطلب کوتاه از امام زمان بگی.

از زیبایی های پس از ظهور ..

از آیه ها و احادیث مهدوی تا تشرفات..

یک منتظر کسی نیست که در فرج امامش فقط به دعا بسنده کنه

(دعای همراه تضرع عمل تو بعد فردی و اجتماعی)

او نماینده و پیرو امام غایبش در عصر غیبت هم هست، باید تو زمینه حق و عدالت و دستگیری .. همون کاری رو بکنه که امامش اگر حاضر بود، میکرد:👇

· یاورمظلوم

· دشمن ظالم

· دستگیر فقیر

· صادق و امانتدار

· آمر به معروف و ناهی از منکر🤕

منتظر راستین نه تنها در آرزوی دولت کریمۀ عدل جهانیه، همراهش با خودسازی و تزکیه نفس و دوری از گناه، سنگ بنای آن جامعه را با اخلاق و رفتارش میسازه🤌

🔅 واسطهی ازدواج شدن...

👌 هرکسی تو هر جایگاهی میتونه برای امام زمان کار کنه. کاری که برای #امام_زمان انجام بشه کوچک و بزرگ ندارد.

!?️شما برای امام زمان چه کاری میکنید؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یک منتظر کسی نیست که در فرج امامش فقط به دعا بسنده کنه

(دعای همراه تضرع عمل تو بعد فردی و اجتماعی)

او نماینده و پیرو امام غایبش در عصر غیبت هم هست، باید تو زمینه حق و عدالت و دستگیری .. همون کاری رو بکنه که امامش اگر حاضر بود، میکرد:👇

· یاورمظلوم

· دشمن ظالم

· دستگیر فقیر

· صادق و امانتدار

· آمر به معروف و ناهی از منکر🤕

منتظر راستین نه تنها در آرزوی دولت کریمۀ عدل جهانیه، همراهش با خودسازی و تزکیه نفس و دوری از گناه، سنگ بنای آن جامعه را با اخلاق و رفتارش میسازه🤌

من رو یه برگه نوشتم سلام امام زمانم زدم تو

آشپزخانه صبح بچها ببینن سلام بدن

تو راه مدرسه به بچها میگم بیکار نباشین سه تا توحید بخونین هدیه کنین به صاحب الزمان

هر روز ذکر یا مهدی ادرکنی رو بلند میگم تا بچها هم بشنون بگن

هر وقت به کسی کمک میکنم دعام میکنه میگم واسه ظهور آقا دعا کن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿