2777
2789
عنوان

ما چه کمکی میتونیم بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 12019 بازدید | 758 پست

!!️گناهت را کمتر کن، شاید بیاید!

برای غیبت امام عصر علیهالسّلام عللی ذکر شده است. امّا یکی از مهمترین علل محروم ماندن جامعه و مردم از فیض حضور آن امام، همان گناه و معصیت مردم بوده است. چون گناه موجبات خشم خداوند را فراهم می­کند و خشم خداوند موجب می­گردد که خداوند به مجازات گناه مردم آنها را از حضور امام محروم کند.

امام جواد علیهالسّلام در این باره فرمودهاند:

"إِذَا غَضِبَ الله تَبَارَکَ وَ تَعَالَى عَلَى خَلْقِهِ نَحَّانَا عَنْ جِوَارِهِمْ"

" هنگامی که خداوند تبارک و تعالی بر آفرید­ههایش خشم کند، ما را از میانشان دور میسازد."

📚 کافی، ج1

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تـَڪتـَڪِ اَعـمـال و عَــزاداریـ هـایَـم را نَذرِظُهــورَت مـیڪُـنَـم.

🌷سلامتی وفرج مولاصلواتــــــــ

به بزرگی آرزویت نیندیش 🌱 به بزرگی کسی بیندیش که میخواهد آرزویت را بــرآورده کــند... 💚 هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست... ✨🤍 خدا کار نمیکنه شـ♡ـاهـکـار میکنه💓

🔴 ثواب عظیم آشناکردن مردم با امام زمانشان

🌕 امام سجاد علیهالسلام فرمودند: خداوند به سوی موسی علیهالسلام وحی فرستاد: «ای موسی! اگر به سویم بندهٔ فراری مرا برگردانی، یا گمراهی را به سوی من بر گردانی، بهتر است برای تو از عبادت صد سال که روزهایش را روزه بداری و شب هایش نماز به پا داری.

موسی گفت: پروردگارا! بنده گریخته کیست؟

فرمود: معصیت کاری که از فرمان ما تجاوز کرده.

گفت: کیست آن گم شونده از در خانهٔ تو؟

فرمود: نادانی که امام زمانش را نشناسد، در حالی که تو او را برایش معرفی میکنی و میشناسانی...»

📗بحارالأنوار، ج ۲، ص ۴

📗مستدرک الوسائل، ج ۱۷، ص ۳۱۹

سعی کنیم امام عصر خودمون رو بشناسیم

و با دلی نرم مطیعشون باشیم

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

یادمون باشه

حتی اگه توسل کردیم و حاجتمون داده نشده

تقصیر کسی نیست که الان شاکی باشیم

از مولا خدایی نکرده..

ایشون حتی وقتی زبون باز نکرده بودیم

از مشکلمون هم برامون دعا کردن ولی مصلحت رو فقط خدا میدونه...

به خدا اعتماد داشته باشیم

و اینکه خدا حاجت رو میده یا بهترشو میده یا بلا دور میکنه.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

وقتی مولا رو درست بشناسیم دوست داریم بیان.

با خودمون بپرسیم چرا مشتاق اومدنشون نیستیم؟

شخصی که وقتی بیان همه ظلم از بین میره

چرا نباید مشتاق اومدنشون باشیم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام سلام 👋

قراره ایده بگم؟

پس ایده ای میدم بهت

به تویی که اومدی برای امام زمانت وقت بذاری

برای شناختش

برای شناخت خودت

برای خود سازی

و به خدا رسیدن

خب ایده ای که خودم اجرایش کردم رو چرا بهت ندم؟ 🤗

دله عاشق داری؟

نیاز نیست که حال دلت خوب خوب باشه

گاهی در طول زمان اون حال خوب حاصل میشه

ممکنه هزاران جا و مکان رفته باشی اما دلت باز اون حس خوب رو دریافت نکرده باشه

سردر گم باشی

ندونی باید با دنیای درونت و دنیای بیرونت چجور تطابق ایجاد کنی

این نیاز به اماده سازی ذهن داره

میدونستی ذهن تو خیلی کارایی داره؟🧠

ذهن تو تمام امور جسمیت رو که در دست داره هیچ، میتونه روحت رو هم تحت تأثیر قرار بده...

حالا شاید از خودت بپرسی باید چکار کنم؟!!!

سر در گمم چکار کنم؟

خب من اینجام که بهت ایده ی طلایی🔶 رو بدم. 🤗

نیاز به قلم و کاغذ داری

تو باید بنویسی

یه دفتر تهیه کن با امام عصرت صحبت کن از تمام دغدغه هات بگو از تمام گرفتاریهات بگو از اینکه کمک بده راهنمات باشه راهبرت باشه بگو و بنویس

ما اصلا چرا یه سوره داریم به اسم قلم ✏️

که به رشته تحریر در بیاری

بعد جالبیش میدونی چیه؟

یکسال بعد، ده ماه بعد، 1 ماه بعد

برو سراغ نوشته هات

اونموقع معجزه ی این ایده طلایی 🔶 رو میفهمی 🕊️🤍

گره های کوری که باز شده اند

مشکلاتی که حل شده اند

دلی که گیر کرده

دلی که وصل شده به امام زمانه اش 💕

ایده مامان نهال

گفتم: دلم گرفته و ابرهای اندوهش سیل آسا می بارد.

آیا نمی خواهی با آمدنت پایان خوشی بر دلتنگیم باشی.

گفتی بگو:❣

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣

گفتم: روز آمدنت نبودم، روز رفتنت هم نبودم،

اما حالا با التماس از تومی خواهم که روز ظهورتباشم؟

گفتی بگو:❣

گفتم: تو که گفتی با غم شیعیانت دلتنگ می شوی،

اما من سوختم و از تو خبری نشد؟

گفتی: بگو: ❣

گفتم: چه روزها و چه شبها این دعا را

زمزمه کرده ام اما تو نیامدی.

گفتی: صدای تپش های قلبت را بشنو،

اگر از جان برایت عزیزترم با هر صدای تپش قلبت باید

زمزمه کنی❣

ا لّلهُـــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَجْ بحق زینب کبری (س)

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

اولین قدم برای نزدیک شدن ظهور اینه قدم برداریم تو مسیر و هم دلمون رو نزدیک تر کنیم به مولا. هم سعی کنیم خودمون اصلاح بشیم.

اگه همش ذکر بگیم ولی اخرش گناه کنیم فایده چندانی نداره.. یعنی داره ها ولی خوبی و ثواب اون ذکرا کم تر میشه اگه گناها عمدی باشه

هرکسی که هستیم حتی با هر پوشش و رفتاری

بیایم سمت مولا ایشون هم پذیرامون هستن با آغوش باز و این مسیر کم کم اثرات خودش رو هم روی ما داره

دم خونه خدا و اهل بیت برچسبی نیست که فقط ادمای خاص برن

حتی ۰ مطلق و ادمی که اصلا اصول دین رو بلد نیست و عمری گناه کرده میتونه برگرده تو این مسیر و مولا پذیراشون هستن

اتفاقا ادمایی که دورتر بودن و برمی گردن رو خدا و اهل بیت دودستی بغل میکنن چون خیلی وقته منتظر برگشتشون بودن

1درصد طلایی

1% از در آمدتون رو اگر دوست دارین اختصاص بدین به امام زمان، یا تبلیغ کنید واسه آقا یا کمک بشه به افراد با اسم امام زمان

به طرز عجیبی درآمدتون برکت پیدا میکنه. خودمونی ترش هیچوقت جیبتون خالی نمیشه

شریکیه که 1 شما رو 1000میکنه. بهترین شریکیه و پشتتون بهش قرصه🌱

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

♨️تابع رضایت حق تعالی و امام زمان باشیم...

🔸انسان باید در هر حال، تابع رضایت حق باشد.

هر عملی که میخواهی انجام بدهی، ببین اگر خدا و #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه راضی هستند، انجام بده.

هر عملی که میخواهی انجام بدهی، ببين اگر امام زمان علیه السلام را در مقابلت می دیدی انجام میدادی؟

خود اهل بيت عليهم السلام نیز این چنین بودند؛ سرِ موئی از رضایت حق تخطی نمیکرند.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

بجای آهنگ های مبتذل واسه بچه هامون آهنگ های امام زمانی بذاریم تا از بچگی با امام زمان آشنا بشن 🙃

خداروشکر الآنم کلی آهنگ های قشنگ قشنگ داریم😍

🌸(بیعت میکنم همین ساعت همین لحظه دنیای بدون تو اصلا نه نمی ارزه)🌸

🌟(جانا مهدی زهرا ، یامولانا مهدی زهرا....)🌟

ایده_کار_مهدوی#

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

همهٔ انبیا و اولیا برای برپایی عدل و توحید آمدند.

خدمت به امام زمان (عج) یعنی حضور در نقطهٔ اوج تاریخ؛ جایی که خون همهٔ شهیدان به ثمر مینشیند.

امامان قبلی (مثل امام حسین علیهالسلام که در زیارت ناحیه میفرماید «فَلَیْتَنِی کُنْتُ مَعَکُمْ» - ای کاش با شما بودم) آرزوی شهادت در رکاب ایشان را داشتند،

چون این یاری، یعنی کمک به تحقق وعدهای که خدا داده: «لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ» (تا او را بر همهٔ ادیان پیروز گرداند).

خدمت به ایشان، خدمت به کسی است که اراده اش، ارادهٔ خداست.🌹

«طاعت المهدی طاعتی»؛ یعنی اطاعت از او، اطاعت از خداست. پس مزیت اصلی، رسیدن به رضوان الهی و پیمودن مسیر قرب الی الله در بالاترین سطح ممکن است.🌹