2777
2789
گیج شدم یعنی چطور میشه مگه دوتا ازمون جدا نیستن

جدا چیه دختر

فرهنگیانی مگه نیستی

میشینی دفترچه ریاضی و فنون و جامعه و روان میدی

بعدشم عربی و تاریخ و جغرافیا و اقتصاد

بعدشم هوش و تعلیم و تربیت

فعلا هیچ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور میشه من واقعا گیج شدممگه دو تا ازمون جدا نیستن

صبح بخیر ایرانی

شما علاوه بر دفترچه های سراسری باید ی دفترچه فرهنگیان هم آزمون بدی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

صبح بخیر ایرانیشما علاوه بر دفترچه های سراسری باید ی دفترچه فرهنگیان هم آزمون بدی

من میدونم ۳ تا دفترچه اس

یکی ازمون فرهنگیان

یکی سراسری

یکی مختص منابع فرهنگیان

من فکر میکنم سراسری چون ثبت نام نکردم پس نمیدم

من میدونم ۳ تا دفترچه اسیکی ازمون فرهنگیانیکی سراسرییکی مختصص منابع فرهنگیانمن فکر میکنم سراسری چون ...

باید بدی همه رو

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

پس اینکه سراسری شرکت کرده چی

اخه یه لحظه نگاه کن

به نظرت فقط با هوش و تعلیم تورو راه میدن دانشگاه؟؟؟

پس درس های تخصصی میخوای چیکار

کی امتحان بدی

اونی که فقط سراسری شرکت کرده فقط دو تا دفترچه اولو میده

فعلا هیچ...

اخه یه لحظه نگاه کنبه نظرت فقط با هوش و تعلیم تورو راه میدن دانشگاه؟؟؟پس درس های تخصصی میخوای چیکار ...

یعنی سومی که هوش واستعداده و تعلیم و تربیت رو نمیده؟

ولی اون دو تا دفترچه مشترکه؟؟؟؟؟

پس اینی که هم سراسری شرکت کرده هم فرهنگیان چی

اون برا انتخاب رشتست

تو فقط فرهنگیان میتونی انتخاب رشته کنی

اون دانشگاه های دیگه هم میتونه انتخاب رشته کنه

یعنی سومی که هوش واستعداده و تعلیم و تربیت رو نمیده؟ولی اون دو تا دفترچه مشترکه؟؟؟؟؟

اره اونی که فقط سراسری شرکت کرده دفترچه فرهنگیان نمیده.

اون دو تا دفترچه اول بین سراسری و فرهنگیان مشترکه

فعلا هیچ...