2777
2789
عنوان

عمل بینی 😭😭😭

240 بازدید | 23 پست

دکتر خوب توی اصفهان یا تهران میشناسید؟؟ ؟؟

هیچ دکتری رو نمیشناسم. مدلی که مدنظرم هست طبیعیه از مدل خوکی و فانتزی خوشم نمیاد زیاد از مدلی که نوک بینی رو بالا میکشن دماغ خوکی میشه بدم میاد

توراخدا راهنماییم کنید اصلش به اصفهان نزدیکم ولی اگه دکتر های تهران بهتر هستن تهران میرم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
دکتر ادیب رو کسی میشناسه؟ شنیدم کارش خوبه تو اصفهان

والا من اصلا هیچ دکتری رو نمیشناسم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عمل دارمبینیم یکم کوتاههبنظرت نیمه فانتزی عمل کنم یا طبیعی؟

ببین نیمه فانتزی به هرکسی نمیاد بعدم بعضی دتر ها بعد عمل فقط از نیمرخ میگرن معلومه جلو بینی رو خوکی کردن. کار یک دکتر بود اومد از رو به رو هم فیلم گرفت افتضاح بود. من خودم در حد یک قوس کم در حدی که دیده نشه و بینیم خوکی نشه

برو طراح طب از همه نظر عالیه تهرانه هزینش یه مقدار زیاده ۵ تا دکتر داره قبل و بعد عمل بینیتو میبینی من وسط ۱۶ سالگیم عمل کردم الان یه ۱۰ ماه میشه عالیههه همه اسم دکترمو میخان میخان برن پیشش عمل کنن

برو طراح طب از همه نظر عالیه تهرانه هزینش یه مقدار زیاده ۵ تا دکتر داره قبل و بعد عمل بینیتو میبینی ...

واقعا خوبه؟؟؟ من نمیخوام بینیم خوکی بشه

هزینش چقدره اصلا قیمت عمل بینی هم نمیدونم

واقعا خوبه؟؟؟ من نمیخوام بینیم خوکی بشه هزینش چقدره اصلا قیمت عمل بینی هم نمیدونم

اها من ۱۰ ماه پیش با داروهام اینا در اومد۱۱۰ تومن الان نمیدونم

اره عالیه میگم طراحی میکنن خودت میبینی خودتو قبل عمل و دقیقا بینیت همون میشه چون ۳ تا قالب میارن با اون هعی بینیتو اندازه میگیرن

چه جالب اگه همینجوری برم ببینم اصلا عمل بهم میاد یانه میشه؟؟

اره چرا نمیشه فقد پول ویزیتو اسکن رو میگیرن من اون وقت ۲ تومن دادم زیاد گرون نی ولی خب میری و با همون یه بار پول ویزیت میتونی پیش هر ۵ تا دکتر معاینه بشی

طبیعی وگرنه خوکی میشه

منم نیمه فانتزی کم دیدم خوکی در نیاد