2777
2789
عنوان

خانه سالمندان خواهش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 107 پست

اگر عزیزتون براتون مهمه به هیچ وجه خاله سالمندان نگزارید مادر من به خاطر بیماری به درخواست خودش خواست بره گفت اونجا فیزیوتراپی داره آب درمانی دکتر متخصص و روانشناس ۲۴ ساعته مراقبت شبانه روزی خلاصه ما بهترین جای تهران را براش پیدا کردین ولی باتوجه به پول زبادی که از ما درخواست کردند فهمیدیم تمام این قول ها و وعده ها دروغ بوده ۴۰ میلیون از ما پول پیش گرفتند و گفتند هزینه ماهیانه برای اتاق vip ماهی ۱۲ میلیون و ۲میلیون هم برای ازمایش های اول که وارد میشوید ظاهرا خیلی مرتب و دقیق بودند خیلی احترام میزاشتن ولی همه اینها فقط جلوی ما بود فیلمی که از اتاق به ما نشان دادند کاملا دروغ بود اسم آنجا آسایشگاه سالمتدان آرام در خ پور ابتهاج است خیابان صبوری مادرم میگفت از سالمندان آنجا میخواستند توالت ها را تمیز کنند به آنها حرف های زشت میزدند و غذا بد میدادند با این همه پول حتا قرص های مادرم هم به ایشون ندادند البته ما فردای همان روز مادرم را به خانه اوردیم همش کلک پول بود و وعده هایی که داده بودند هیچ خدا ازشون نگذره

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان جویای کار :

دوستان شرکت مرکز پرستاری تدبیر کارش اعزام پرستار سالمند-کودک-بیمار-نوزاد در منزل و همراه بیمار در بیمارستان هستش دوستانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتوانند به شماره زیر تماس بگیرند و بعد از گزینش وارد این کار بشند.

این کار نیاز به مدرک تحصیلی خاص ،شرایط سنی ،جنسیت نداره و بدون سرمایه اولیه هست حقوق این کار از 5 میلیون تا 15 میلیون هست که بستگی به کار شما داره

09198252068-88344377-88864506

جهت دریافت آدرس به صورت اتوماتیک عدد 1 به سامانه های  پیام کوتاه  5000292920  –   02188344377 ارسال نمایید

سایت :      www.ttadbir.com@gmail.com           

واتس اپ :             09128889359      

ایمیل :             info@ttadbir.com

تلگرام:            t.me/biz_hamipars

فیس بوک : https://www.ninisite.com/discussion/topic/1385244/facebook.com/ttadbirfacebook.com/ttadbir

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نزارید سالمندان گناه داره پرستار بگیر بهتره که

من برای مادرم از مرکز پرستاری تدبیر پرستار گرفتم خدایی کارشون در اعزام پرستار عالیه شمارش و میزارم تا عزیزانی که مشغله کاری دارند مثل من با خیالت راحت از جانب عزیزشون به کارشون هم برسن 

88864523-88864526

09102169484-09102169454