2777
2789

من جنوبی بودم نهایی هام ۵ روز پیش تموم شد ولی هنوز برا جمع بندی کنکور شروع نکردم به نظرت اگه این ۳ روز رو تموم تلاشم رو بکنم شده نخوابم هنوزم میتونم ۲۵ هزار بشم؟ یا زیر ۲۵ هزار اگه نه بهم بگو چقدر میشم واقعیت بگو ناراحت نمیشم به خدا فقط خیلی استرس دارم لطفا کمکم کن اگه پیاممو میبینی صادقانه جوابم بده اگه اینا نه به نظرت زیر ۳۵ هزار میشم؟ مجاز میشم برا انتخاب رشته کلا به حدودی از رتبه بهم بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جنوبی بودم نهایی هام ۵ روز پیش تموم شد ولی هنوز برا جمع بندی کنکور شروع نکردم به نظرت اگه این ۳ ر ...

ببین این چیزی نیست من بخوام با حس بهت بگم ولی از تجربه میگم نباید انتظار داشته باشیم راه چندساله رو تو چند روز بری ولی خب تلاشتو بکن من نمی تونم هیچ جواب قطعی بهت بدم

ببین این چیزی نیست من بخوام با حس بهت بگم ولی از تجربه میگم نباید انتظار داشته باشیم راه چندساله رو ...

یه بازه ای که تو ذهنت هست رو بگو آخه واسه ما نمره هم اثر داره فقط خود کنکور نیست

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز