2777
2789
یکم از آب پیاز ته لیوان داخلش یکم جوش میزدی حل که شد به پیاز بزن ،بعد پیاز یکم رنگش زرد میشه ،اضافه ...

عه چقدر خوب ممنونم،ولی خیلی برای معده مضر نیست ؟چه مقدار جوش شیرین بزنم عزیزم ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🤲🤲🤲ارزش هر انسان به اندازه ی حرفهایی یه که برای نگفتن داره 🥹🥹🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

کباب تابه ای مرغ

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰✓۳۴هفته~۲کیلو و ۲۰۰ ~~روزای سختی رو داریم میگذرونیم مامانی ولی من همه رو بخاطر روی ماه تو تحمل میکنم💞

به مواد گوشت چرخ کرده سینه ی مرغ می زنید ؟؟

عزیزم با این روش درست کنید اصلا نمیریزه

اولا گوشت رو بخرید خودتون چرخ کنید

موقع چرخ کردن نصف نون لواش خشک رو به همراه گوشت چرخ کنید

و پیاز رو هم رنده کنید و آبشو بگیرید و قاطی مواد گوشت کنید

موقع زدن به سیخ هم دستانونو هعی با آب سرد خیس کنید و گوشت هارو رو سیخ خوب ورز بدید و گره بزنید

دیگه امکان نداره بریزه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عه چقدر خوب ممنونم،ولی خیلی برای معده مضر نیست ؟چه مقدار جوش شیرین بزنم عزیزم ؟

نه یکی اینکه جدیدا تحقیقات نشون داده مضر نیست

بعدم مگه ادم در طول سال چندبار کباب میخوره

برای هر ۱ کیلو گوشت تقریبا ۳،۴ گرم