لطفا پست بزارید تا اگه قابل بدونید براتون آیت الکرسی بخونم
یه مشکل خیلی بزرگ تو زندگیم پیش اومده و قلبم طاقت این همه درد نداره برام دعا کنید ختم به خیر بشه لطفا از ته دلتون دعا کنید میدونم خدا صدای دل مهربون شما رو میشنوه
التماس دعا
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله به حق صاحب ماهی که گذشت مشکلت ختم بخیر بشه عزیزدلم توکلت بخدا باشه ۵۰ تا صلوات برات فرستادم😍😍تو هم به نیت بچه دار شدن من بخون دو ساله منتظرم😔😔😔
💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
سلام دوستم ده تا صلوات برات فرستادم ایشالا مشکلت خیلی زود حل بشه تو هم واسه من و عشقم بخون ب هم برسیم ممنون😍😍😍
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍